کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید !
۲:۰۳, ۴/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۲:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #16

(۳/مهر/۹۲ ۲۰:۰۵)A L I نوشته است:  شما با برنامه نویسی سروکار دارید؟؟
این برنامه از داره از روش حلقه در حلقه استفاده میکنه!!
بله، آشنا هستم.
تمام پاراگراف بعد از اون جمله‌ی قرمز رو برای توضیح تفاوت ماجرا با یه جستجوی منطقی نوشتم. قبلاً چندین بار شده که همون اول کار، مثلاً در سؤال سوم، بدون اینکه سؤالات قبلی حلقه رو تا اونجا تنگ کرده باشه، سؤالات بشدت مربوط پرسیده، و بعد تقریباً تمام سؤالات بعد هم کاملاً نامربوط بوده‌اند(که حتی اگر کمی هم مربوط باشن باز هم نمیتونن پرسیدن این سؤال رو توضیح بدن) و جواب رو هم درست گفته.
الآن خواستم در چند مورد این کار رو امتحان کنم و ترتیب سؤالات رو بیارم، ولی نمیدونم چرا خیلی خنگ شده!Big Grin هیچ‌چیز رو مثل اون زمان بطور تعجب‌برانگیز حدس نمیزنه. درست یادمه که همین تعجب‌برانگیز بودنش بود که باعث شده بود چندین بار امتحانش کنیم، و مطمئن بودیم هیچ دلیلی نداشته که همون اول کار چنین سؤالی بپرسه.
الآن مواردش دقیق یادم نیست، اگه باز هم پیش اومد میگم.

(۳/مهر/۹۲ ۲۰:۰۵)A L I نوشته است:  اونایی که میگن این جن هست و این حرفا دلیل منطقی بیارن نه صحبتهای آقای رائفی پور!
مثلا کل صفحه رو بنویس بسم الله الرحمن الرحیم،!!قرآن پخش کنید،و هی ذکر بگید بعد وارد این سایت بشید!!!ببینید بازم جواب میده یا نه!!
توجه بفرمایید، بنده هم نگفتم که جن هست، من فقط یه دسته اطلاعات اولیه رو مطرح کردم. تا نتیجه‌گیری خیلی فاصله هست.

البته که من هم معتقدم اینکه رائفی‌پور اون مسئله رو در مورد یه سایت دیگه گفته باشه نمیتونه دلیلی برای شناخت ماهیت این سایت بشه. در مورد این سایت، اون سخنرانی رائفی‌پور رو میخوام تا بدونم آیا نوع استفاده از ذکر باید طور خاصی باشه یا نه. خودم فکر میکنم صرف تکرار کردن ذکر(با توجه البته) باید درست باشه.

ولی خب، حتی اگه درست باشه هم دلیل نمیشه این سایت در کنارش از برنامه هم استفاده نکنه. من دقت کردم تعدادی از سؤالات مربوط به منابع اطلاعاتی هست، مثلاً «آیا در فیس‌بوک هست؟» یا «دست‌کم یه آهنگ موفق توی فلان فهرست‌بندی برترین موسیقی‌ها داره؟» ، این یعنی برنامه میتونه همون لحظه بره و منابع اطلاعاتی‌ای که قبلاً توسط کاربران روز اینترنت و طبق دغدغه‌های روزشون پر شده رو بگرده.

پس در مورد استفاده کردن از ذکر نمیشه نتایج خیلی مشخصی دید. ضمناً نمیشه گفت که در صورت استفاده نکردن حتماً ذهن خوانده خواهد شد، چون ممکنه از اون موقع تا الآن خیلی از لحاظ معنوی پیشرفت کرده باشم!!!Big GrinBig GrinBig GrinAngel
اگه فقط برنامه باشه باید گفت بعضی انتخابهای صرفاً تصادفی‌اش(سؤالات اولیه) خیلی خوش‌اقبالانه بوده!
من إن‌شاءالله باز هم تلاش میکنم امتحان کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، شاهد ، آلاله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید ! - درست پسند - ۴/مهر/۹۲ ۲:۰۳

پرش در بین بخشها:

بالا