کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن
۱۷:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با این که قرآن واذان ونماز از ارکان اصلی اسلامه واینکه ایران درافکارجهان اسلامیترین کشوره وبااین ارکان ودیگر ارکان درجهان شناخته می شه،اما متأسفانه مسئولین کشوربه اینها اهمیت زیادی نمیدن. چند روز قبل موقع اذان تلویزیون رو روشن کردم. موقع اذان بود. اما ببینید تو این شبکه ها بترتیب داشت چه اتفاقاتی می افتاد:
شبکه یک و دو طبق معمول اذان و نماز رو پخش کردند.شبکه سه بلافاصله بعد از اذان فیلم پخش کرد و بیخیال پخش نماز جماعت و دعا ی سلامتی آقامون شد. شبکه چهار هم که بخاطر اخبار اصلا اذانی پخش نکرد.
این از وضع ایران اسلامیه. شاید بعضی ها این موضوع رو جدی نگیرند ولی به این موضوع توجه کنند که:
چندین بار من خودم مشاهده کردم که اخبار بخاطر مسابقه فوتبال به تأخیر افتاد و بعدش به مدت تنها 5 دقیقه پخش شد. و فیلم ها هم بخاطر فوتبال اصلا پخش نمیشد.

آیا ارزش فوتبال بالاتر از نمازه؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، Ramin_Ghn ، parisan ، aliakbar ، setareh ، The Arrival ، sinasafaee ، yektaparast ، shafagh_mah ، meshkat ، محمداحسان ، hamed313 ، janali ، توبه ، peimane ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن - أین المنتظر - ۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۵۳

[-]