|
روایت تصویری داستان خانه سینما؛ از تعطیلی تا بازگشایی
|
|
۲۲:۲۸, ۱۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمته دوستان... یه چند تا نکته هست ، من بگم و رفع زحمت کنم ...
1.یه بنده خدایی که یادم نیست(توی صفحه های قبل بود ) گفت : بچه های آسمان داره سیاه نمایی می کنه!!!!! من از آقای مجیدی، از همین تریبون عذر خواهی می کنم .... 2.آقای عدالت هم یه چیزهایی راجع به دهلیز و حوض نقاشی و گذشته و یه حبه و ..... می زد که باور کنید ، حتی یه جمله از اینها رو که گفتن، وقتی این فیلم ها رو می دیدم به ذهنم ختور نکرد!!!!!! نتیجه گیری: یه بنده خدایی در مورده این گفت که، چرا حزب اللهی ها ، افساره سینما رو نمی گیرن دستشون و چرا این افراد وارده این فضا نمی شن... من به این نتیجه رسیدم که این دوستمون داره راست میگه ولی نمی دونید از کجا شروع کنید ، به جای این که بشینید توی این تالار و فیلم ها رو دو دسته کنید ، یکی اونهایی که دارن سیاه نمایی میکنن و دومی فیلمهایی که اصلاً جذابیتی نداره ، پاشید برین اینجایی که بهتون می گم ... تو رو خدا جدی بگیرید .... پیشنهاده هفته: یه جایی هست ، توی خیابانه طالقانی ، اسمش حوزه هنری هست ، شما می توانید بدونه دادنه حتی یک هزاری ، تمامه دروسه سینما را یاد بگیرید با اساتیده مجرب و انقلابی ، مثله آقای شاه حسینی ، آقای فراستی ، آقای مجید انتظامی.... 1. شما همین الان زنگ بزنید به 118 و شماره حوزه هنری رو طلب کنید 2.زنگ بزنید و بگید وصل کنه به قسمته آموزش ، وقتی وصل شدید، یه وقت برای صحبت کردن با آقای مدیر بگیرید ... 3.در تاریخه مقرر ، برید واسه مصاحبه .. 4. اون جا همه مذهبی هایی هستند که از خودتون هم بدترند ، آقای زینال پور من رو هم که مساله ی جنگ و انقلاب رو دارم هم، راه نداد ، منی که کارم ، جمع آوریه تاریخه شفاهیه جنگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یارو با همه مشکل داره ، ولی نه با شما ، مطمینم که می گما... نکته : موهاتونو چپ بزنید ، از پوشیدنه شلواره لی جداً خود داری کنید (من به همین دلیل مردود شدم) ریشهاتون، سه تیغ نباشه ... 5 . خلاصه این آقای زینال پور ، شما رو به شدت تفتیشه عقاید می کنه، و حالتون ممکنه از این رفتار به هم بخوره ... 6.من نتونستم قبول شم ، ولی فکر می کنم مخاطب های آقای زینال پور اینجا دوره هم جمعند.. 7. اون موقع میاید اینجا و دو تا تحلیله درست حسابی می زارید و ما خوشحالیم از این که رفیقامون به یه جایی رسیدن 8. اصلا ممکنه یه کارگردان شین و کلاً مسیره زندگیتون عوض شه ، و چارتا فیلمه ارزشی ساختین ... 9. با این آقای ده نمکی هم دم خور نشین ، زیاد صورته خوشی نداره .... 10. بجنبین ، وقت داره میره ، الان ترمه جدیدشون شروع شده ، می تونین ثبت نام کنین . برای عموم آزاده و مفتکی .... به شرطه این که حزب اللهیی باشی که زینال پور می خواد ، 11. تو رو خدا جدی بگیرین،،، جای خوبیه ، اگه وقت دارین برین ، همه ی علوم سینما رو یاد می گیرین ، از تاریخ سینما گرفته تا دوربین و صدا و موسیقی و تدوین ..... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خانه سینما: لطفا به شیار 143 رای ندهید+عکس | انتصـار | 8 | 4,333 |
۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: Yaser_h2011 |