کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن
۱۷:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام وتشکر بابت مطالب خوب این سایت.

همان طور که زنان و ساز و آواز از ابزار بسیار قوی شیطان برای فریب وگمراهی بشره واین هردو به وفور در هر صدا وسیمایی پیدا میشه. باز هزاران بار خدارو شکر از شر صداوسمیای زمان شاه نجات پیدا کرده ایم ولی وضع امروزهم همان طوری که می بینید خیلی بده.

طنزهای بسیار وقیح و مبتذل ساخته می شه. برنامه های کودک تماما آوازه خونی رو تمرین می کنند البته به تازگی همراه با رقص اندک بدن که خواه ناخواه با این موسیقی ها همراهه.

کتاب های داستان بچه ها افتضاحه. من ایمان پیداکرده ام که درنشر ونوشتن این کتاب ها نیت سوئی درکاره.
همان تهاجم فرهنگی که من چند وقتی است که چشمانم به لطف خدا باز تر شده در همه جا می بینم. روی لباسها،تی شرت ها، کیف بچه گانه با عکسهای عروسک باربی، لباس مرد عنکبوتی و عروسک و نقاب اون و...

آژانس که می گیرم،توی ماشین پراز صدای موسیقیه. حالا از هر نوعی. یک بار وقتی گفتم لطفا خاموش کنید راننده به من گفت: ((پس شما چه جوری تفریح می کنی ؟! من فقط برای حسش گوش میدم وشاید اصلا به معنیش توجه نکنم!!))

توجه می کنید: ((حسش!))
تمام ما انگار جن زده شده ایم.
درجوابش گفتم این موسیقی ها مثل نوعی افیون می مونه وغم انسان بودن ومسولیت آدم بودن رو از انسان می گیره و...

وشما کابران فهیم این سایت بهتر می دونید که چه نتیجه ای داره این غفلت واطمینان کاذب به دنیا و مافیها.
بماند که بسیاری دیگر از موسیقی وترانه ها آن قدر انسان رو افسرده می کنه که بعید نیست کسی به شدت ناامید بشه از زندگی و...

امربه معروف ونهی از منکر کم شده. به نظرم هرکسی باید اول از خودش وخانواده اش شروع کنه.

به نظرم باید تلویزیونو تو خانواده ها خیلی کم روشن کرد! درخرید کتاب های داستان و لباس و وسائل بچه ها و وسائل و لوازم خودمون خیلی دقت باید کنیم.

ان شاءالله با اعمالمون جاده ی ظهور امام زمانمون رو هموارتر کنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، chista3 ، ثامن ضامن ، نا بلد ، محمداحسان ، hamed313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن - بیداری12 - ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۵۳

[-]