|
یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
|
|
۲۳:۱۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۱۳ توسط آخر الزمان.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر من براي شما حديث آوردم شما هم حديث بياور كه من قانع شوم (مستند صحبت كنيد) در ضمن من مي دانم كه دابة الأرض وجود مبارك مولا علي (علیه السلام) است اما به نقل از احاديث رجعت براي همه «كرّة» ؛ يعني يك بار است ، ولي براي امير المؤمنين «كرّات» يعني خيلي زياد است (حدااقل سه بار ؛به دلايل عربي گفتم) و اولين رجعت حضرت امير هم در آخر الزمان و قبل از آمدن حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است (البته به غير از دفعاتي كه قبل از اسلام به كمك پيامبران آمده اند) در اين جا حديثي مربوط به اين موضوع بيان مي كنم : تفسير القمي فِي رِوَايَةِ أَبِي الْجَارُودِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ (علیه السلام) : فِي قَوْلِهِ إِنَّ اللَّهَ قادِرٌ عَلى أَنْ يُنَزِّلَ آيَةً (انعام/37) وَ سَيُرِيكَ فِي آخِرِ الزَّمَانِ آيَاتٍ مِنْهَا دَابَّةُ الْأَرْضِ وَ الدَّجَّالُ وَ نُزُولُ عِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ وَ طُلُوعُ الشَّمْسِ مِنْ مَغْرِبِهاَ . . . بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج52، ص: 181
ان شاء الله كه خدا ما را با قرآن محشور سازد يا علي |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!! | علی 110 | 79 | 45,888 |
۲۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| صهیونیزم و شبیه سازی علائم ظهور | مصباح | 0 | 1,338 |
۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|
| کتاب بسیار ارزشمند در باب علائم حتمی ظهور!!! | علی 110 | 0 | 1,936 |
۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| دانلود ویدیو (کلیپ)نشانه های ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از لسان معصومین با تفسیر و تشریح | ghadimi2 | 9 | 11,177 |
۱۲/اسفند/۹۰ ۷:۴۲ آخرین ارسال: راز گل سرخ |
|