|
چرا برای امام حسین(علیه السلام) گریه کنیم؟
|
|
۲۲:۲۸, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام علیکم مناجات حضرت موسی با خداوند در باب فضیلتهای اُمت پیامبر آخر الزمان حضرت موسی در مناجات خود با خداوند عرضه میدارد: پرورردگارا چه امتیازاتی به اُمت پیامبر آخر الزمان داده اید؟ خداوند فرمود:موسیِ کلیم من به اُمت پیغمبر آخر الزمان ده فضیلت و برجستگی داده ام. حضرت موسی سؤال کرد:خداوندا آن برجستگی ها و خصلتها کدام است تا من به بنی اسرائیل بگویم آنها را در زندگی پیاده کنند؟ خداوند تبارک و تعالی فرمود:آن ویژگی های ده گانه اینها هستند: 1- «الصَّلَاةُ»نماز 2- «وَ الزَّكَاةُ»زکات 3-«وَ الصَّوْمُ»روزه 4- «وَ الْحَجُّ»حج 5- «وَ الْجِهَادُ»جهاد 6- «وَ الْجُمُعَةُ»نماز جمعه 7- «وَ الْجَمَاعَةُ»نماز جماعت 8-« وَ الْقُرْآنُ »قرآن 9-«وَ الْعِلْمُ»آگاهی 10-«وَ الْعَاشُورَاءُ»عاشورا. حضرت موسی سؤال کرد:«وَ مَا الْعَاشُورَاءُ»خداوندا عاشورا یعنی چی؟ خداوند فرمود:«الْعَاشُورَاءُ قَالَ الْبُكَاءُ وَ التَّبَاكِي عَلَى سِبْطِ مُحَمَّدٍ(صلي الله عليه و آله و سلم)»عاشورا یعنی گریه، عزاداری کردن و محزون بودن بر پسر پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم)و «الْمَرْثِيَةُ وَ الْعَزَاءُ» و مرثیه سرایی و عزاداری. هدف از آوردن این حدیث قدسی این بود که عنوان شود عاشورا و گریه بر سبط نبی ، جزء واجبات هر مسلمانیست .
اگر اهمال نماید و کوتاهی کند گویی واجبی را ترک گفته ؛ و آیا واجبی از سوی خداوند تبارک و تعالی آمده که نفع و سودی برای بندگانش نداشته باشد ؟؟؟ موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا امام صادق(علیه السلام) قیام نکرد؟ | در جستجوی سختی | 30 | 12,646 |
۲۶/مهر/۹۴ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| بزرگترین تحریم بشریت...! بیایید برای برداشتنش کاری کنیم... | آوا | 0 | 1,203 |
۲۰/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| مصاحبه با قرآن درباره امام زمان علیه السلام | hadi22 | 0 | 1,603 |
۱۲/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: hadi22 |
|
| دلایل طول عمر حضرت مهدی علیه السلام | aboutorab | 1 | 2,229 |
۲۱/تیر/۹۳ ۲:۰۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| توصیه های موکّد امام زمان علیه السلام چیست؟؟؟؟ | علی 110 | 19 | 22,315 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۴:۴۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چگونه از امام زمان (علیه السلام) عذر خواهی کنیم؟ | منادی حق | 1 | 2,053 |