کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*کهیعص(کربلا،برترین جای بهشت)*
۲۱:۰۰, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۲:۴۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #4

2- کربلا مزار همه انبیاء

روایتی را مرحوم ابن قولویه قمی در کامل الزیارات نقل نموده که قسمتی از آن چنین آمده : ((حضرت عیسی قاتل حسین علیه السلام را لعنت کرد و به بنی اسرائیل فرمود قاتلش را لعن کنید و اگر روزگار او را درک کردید، ساکت ننشینید و یاریش کنید. (( کسی که با حسین علیه السلام شهید شود، مثل این است که با پیامبران شهید شده ((گویا من مزار حسین را می بینم؛ هیچ پیامبری نیست مگر این که کربلا را زیارت کرده و در آن توقف نموده)).5

3-آدم ابوالبشر علیه السلام در کربلا

مرحوم علامه مجلسی رحمة الله می فرماید:
(( روایت شده که هنگامی که آدم ابوالبشر به زمین هبوط کرد،حوا را نیافت؛ فلذا بر روی زمین برای پیدا کردن او به راه افتاد تا به کربلا رسید.
هنگامی که به کربلا رسید،ناخودآگاه سینه اش تنگ و غمناک شد و در مکان شهادت حضرت حسین علیه السلام (قتلگاه) بر زمین خورد و خون از پایش جاری گشت. سرش را به طرف آسمان بلند کرد و عرض کرد: خداوندا! مگر گناه دیگری از من سر زده که مرا معاقبه کنی؟ من تمام زمین را طی کردم؛مثل این سختی و مصیبت به من وارد نشده بود که در اینجا چنین شدم.

خداوند به او وحی نمود که ای آدم،گناهی از تو سر نزد ولیکن فرزندت حسین را از روی ظلم در اینجا می کشند خون تو برای همدردی و همراهی با خون او جاری شد)) .6
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، Agha sayyed ، ali.khm ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، rahbin ، محمد حسین ، mahdy30na ، Reza2035 ، vahrakan ، Night moans ، شهیدطیبه واعظی ، Patriot ، سدرة المنتهی ، مفقود الاثر ، help me ، حسن.س. ، mahramaneh ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: *کهیعص(کربلا،برترین جای بهشت)* - Bahar - ۱۹/آبان/۹۲ ۲۱:۰۰

پرش در بین بخشها:

بالا