|
*کهیعص(کربلا،برترین جای بهشت)*
|
|
۲۳:۲۲, ۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۹:۵۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
فطرس کربلایی:
حضرت باقرالعلوم علیه السلام فرمودند: ((هنگامی که حسین علیه السلام متولد شد، جبرئیل با هزار ملائکه برای تهنیت به زمین می آمدند،فطرس که به خاطر کندی در عمل در جزیره ای افتاده بود و بالش شکسته بود از آن ها پرسید: کجا می روید؟ جبرئیل گفت:برای عرض تبریک خدمت پیامبر می رویم.فطرس گفت:مرا هم ببرید شاید برای من دعا کنند و واسطه بخشودگی من شوند. ملائکه او را با خود بردند وقتی جبرئیل ادای احترام و تبریک و تهنیت کرد،پیامبر به فطرس نگاه کرد و از جبرئیل پرسید این کیست؟ جبرئیل داستان او را بیان کرد.حضرت به فطرس فرمود: ((بالت را به این مولود بکش)) یعنی به حسین که تازه به دنیا آمده بود. او نیز چنین کرد و بال او به حالت اولیه و سلامتش بازگشت و خداوند از او راضی شد و از آن پس عتیق الحسین یعنی آزاد شده حسین نامیده شد و مأمور شد که همیشه در کربلا بماند و خبر زیارت و ارادت هر مومنی را به حضرت برساند)) .46 وعده ما کربلا: مرحوم سید بن طاووس رحمة الله می فرماید: شیخ مفید رحمة الله در کتاب مولد النبی و مولد الاوصیاء از امام صادق علیه السلام روایت کرده که فرمود: ((هنگامی که جدم حسین از مکه حرکت کرد تا به مدینه رود،فرشتگان بسیاری را صف کشیده و سلاح به دست دید که هر کدام بر اسبی از اسب های بهشتی سوار شده بودند . پس از سلام عرض کردند: ای کسی که پس از جد و پدر و برادرت حجت خدا بر خلق هستی ! همانا خداوند جد بزرگوارت را در جاهای بسیاری توسط ما یاری نموده و اینک ما را به یاری تو فرستاده.امام به آنها فرمود: وعده گاه من و شما در مکانی است که در آنجا شهید می شوم و آن کربلاست.هر وقت به آنجا رسیدم نزد من آئید . ملائکه عرض کردند: ای حجت خدا! خداوند به ما دستور داده فرمان تو را بشنویم و اطاعت نمائیم.لذا اگر بیم آن داری که دشمن با شما برخوردی داشته باشد،ما در رکاب تو باشیم.حضرت فرمودند: تا به کربلا برسم،آن ها نمی توانند به من آسیبی برسانند)) . 47 ************************************************************************************ 46.بحارالانوار ج98ص109 مستدرک الوسایل ج10ص261 47.لهوف-ص66 بحارالنوار ج44ص33 بخش ششم: روایات متفرقه در مورد کربلا 1)کربلا محل سکونت اولیاءالله 2)کربلا قبه الاسلام 3)کربلا پاکترین و محترم ترین مکان 4)کربلا و طوفان نوح 5)تواضع کربلا 6)کربلا بهشتی می کند 7)شرافت کربلا به خاطر حسین علیه السلام 8)کربلا امان دنیا و آخرت[font=B Traffic][/font] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |