کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*کهیعص(کربلا،برترین جای بهشت)*
۲۳:۲۲, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۹:۵۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #27

فطرس کربلایی:

حضرت باقرالعلوم علیه السلام فرمودند: ((هنگامی که حسین علیه السلام متولد شد، جبرئیل با هزار ملائکه برای تهنیت به زمین می آمدند،فطرس که به خاطر کندی در عمل در جزیره ای افتاده بود و بالش شکسته بود از آن ها پرسید: کجا می روید؟
جبرئیل گفت:برای عرض تبریک خدمت پیامبر می رویم.فطرس گفت:مرا هم ببرید شاید برای من دعا کنند و واسطه بخشودگی من شوند.
ملائکه او را با خود بردند وقتی جبرئیل ادای احترام و تبریک و تهنیت کرد،پیامبر به فطرس نگاه کرد و از جبرئیل پرسید این کیست؟
جبرئیل داستان او را بیان کرد.حضرت به فطرس فرمود: ((بالت را به این مولود بکش)) یعنی به حسین که تازه به دنیا آمده بود. او نیز چنین کرد و بال او به حالت اولیه و سلامتش بازگشت و خداوند از او راضی شد و از آن پس عتیق الحسین یعنی آزاد شده حسین نامیده شد و مأمور شد که همیشه در کربلا بماند و خبر زیارت و ارادت هر مومنی را به حضرت برساند)) .46

وعده ما کربلا:

مرحوم سید بن طاووس رحمة الله می فرماید: شیخ مفید رحمة الله در کتاب مولد النبی و مولد الاوصیاء از امام صادق علیه السلام روایت کرده که فرمود:
((هنگامی که جدم حسین از مکه حرکت کرد تا به مدینه رود،فرشتگان بسیاری را صف کشیده و سلاح به دست دید که هر کدام بر اسبی از اسب های بهشتی سوار شده بودند . پس از سلام عرض کردند: ای کسی که پس از جد و پدر و برادرت حجت خدا بر خلق هستی ! همانا خداوند جد بزرگوارت را در جاهای بسیاری توسط ما یاری نموده و اینک ما را به یاری تو فرستاده.امام به آنها فرمود: وعده گاه من و شما در مکانی است که در آنجا شهید می شوم و آن کربلاست.هر وقت به آنجا رسیدم نزد من آئید . ملائکه عرض کردند: ای حجت خدا! خداوند به ما دستور داده فرمان تو را بشنویم و اطاعت نمائیم.لذا اگر بیم آن داری که دشمن با شما برخوردی داشته باشد،ما در رکاب تو باشیم.حضرت فرمودند: تا به کربلا برسم،آن ها نمی توانند به من آسیبی برسانند)) . 47
************************************************************************************
46.بحارالانوار ج98ص109
مستدرک الوسایل ج10ص261
47.لهوف-ص66
بحارالنوار ج44ص33

بخش ششم:
روایات متفرقه در مورد کربلا

1)کربلا محل سکونت اولیاءالله
2)کربلا قبه الاسلام
3)کربلا پاکترین و محترم ترین مکان
4)کربلا و طوفان نوح
5)تواضع کربلا
6)کربلا بهشتی می کند
7)شرافت کربلا به خاطر حسین علیه السلام
8)کربلا امان دنیا و آخرت
[font=B Traffic][/font]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، Night_World ، مجید املشی ، mahramaneh ، حسن عزتي ، Night moans
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: *کهیعص(کربلا،برترین جای بهشت)* - Bahar - ۲/آذر/۹۲ ۲۳:۲۲

پرش در بین بخشها:

بالا