|
سلام دوستان الان آقای عبدالله هاشم کجاست و چــه کــار مـ
|
|
۱۹:۱۵, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۹:۲۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:همین تالار بود که با ترجمه مستند ظهور اسم هاشم رو روی زبون ها آورد و اون موقع به به و چهچه را افتاد که چه انسان بزرگی هست و این جور چیزا.اولا که مستند ظهور سازندگانش گروهی جدا هستند و عبدالله هاشم جزوشون نیست ثانیا میتویند در همان ابتدای کار نظر کارشناسان و مدیران تالار رو در مورد عبدالله هاشم و مستنداتش را ببینید ملاحظه کنید (۲۱/آذر/۸۹ ۱۳:۰۰)سلمان نوشته است: اگر منظور شما کارهای عبدالله هاشم هست، علاوه بر صحبت ها "بیداری اندیشه" من اضافه می کنم، تا اونجایی که من سریال جدیدش رو دیدم به اصطلاح زده تو جاده خاکی، از اون به بعد دیگه طرفش نرفتم. صحبت های عجیب و غریب به استناد کتابی فاقد سند معتبر که گفتگوی مفضل بن عمر جعفی و امام صادق (علیه السلام) را ثبت کرده است. اولین نکته انحرافی مطرح کردن تناسخ و تغییر شکل دادن حضرت مهدی(علیه السلام) بود که من ازش درخواست سند کردم، برای مدت کوتاهی لینک کتاب مذکور که به صورت اسکن شده بود را قرار داد و حذف کرد. همان موقع راجع به سند کتاب در اینترنت جستجو کردم، معدود صفحاتی که اسمی از کتاب برده بود، اون رو معتبر نمی دونستند. البته نام کتاب رو فراموش کرده ام و کتابی که دانلود کردم را پیدا نکردم. به هر حال راجع به این سلسله موضوعات عجیب و غریب که چند وقتی است داره مطرح میکنه تو فروم خودش بحث هست اما هاشم فقط پاسخ میده هر کسی در سطح درک این موضوعات نیست، سریالش رو نبینه!این جهت گیری مال سال 89 است ... خیلی قبل تر از مقاله وعده ی صادق و مستند ظهور کرده و احمد الحسن همان موقع چقدر اصرار کردند به ما که بیاییم مستند هاش رو ترجمه کنیم ... نقل قول: به خدا نه من آدم تندرویی هستم نه قصد ایجاد تفرقه دارم. زبونم یه کم تنده به بزرگواری خودتون بخشیددوست من روی هر کلمه ای حساب هست ... مخصوصا در عرصه مجازی که مثل دنیای واقعی نیست ... مثلا همون مقایسه علما با عبدالله هاشم ... امیدوارم متوجه منظورم شده باشید فی امان الله موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انحراف عبدالله هاشم | Mehr | 1 | 1,700 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۲:۳۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |