کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جن ها را دوست خود بدانی یا دشمن خود؟
۲۲:۴۹, ۲۰/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #1

توی مستند ظهور و سخنرانی های رائفی پور و امثال ایشون معمولا بیان میشه که فراماسونرها با استفاده از سینماشون (ودیگر رسانه هاشون)در پی آشتی دادن انسان و جن هستند.مثلا مستند ظهور انیمیشن علاالدینو مثال میزنه!ولی اگه خوب نیگاه کنیم می بینیم اتفاقا برعکس سینمای هالیوود معمولا از جن ها یک تصویر وحشتناک و ترسناک نمایش میده.هرکس اگر اکثر فیلم های هالیودی رو نیگاه کرده باشه(بیشتر بحثم مردم غربن) از جن ها دل خوشی نداشته و از اونها فراری شده!(البته شاید من اشتباه میکنم)

به طور مثال سام ریمی (کارگردان چند فسمت از مجموعه فیلم های مرد عنکبوتی) فیلمی ساخته به نام drag me to hell که در اون حرف از جنه و بعضی از نماد فراماسونرها (حداقل از نظر بعضی ها) دیده میشه.این فیلم فیلم شاهکار و بزرگی از آب در نیومد،ولی داستان خوب و جدیدی داره تقریبا(به نظرم کارگردانی فیلم ضعیف بود)به هر حال این یکی از نمونه فیلم هایی که از جن یک تصویر بد و ترسناک نشون میده که آدمو از این موجود فراری میده!در حالی که این با سخنان اساتید! جور در نمی آد.(من فیلم drag me to hell رو مثال زدم چون که یک امروز وقت شد که یکبار دیگه این فیلمو ببینم!)
بالاخره فراماسونرها یا صهیونیسم و دنباله روی آنها هالیوود می خوان که ما با چه دیدی به اجنه نیگاه کنیمHuh
______
ببیخشید در بخش نام تاپیک به جای بدانیم نوشتم بدانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، melanie2222
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
جن ها را دوست خود بدانی یا دشمن خود؟ - پاتر - ۲۰/آذر/۹۲ ۲۲:۴۹

پرش در بین بخشها: