|
حمله به پیج مسی !
|
|
۲:۲۵, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۲ ۱:۲۳)تملیخا نوشته است: سلامنه اینجوریا هم نیست! پیچ مسی که مشخصه!!!!کافیه واژه messi رو سرچ کنی صفحه اش میاد ایرانیهای فیسبوک قبلا سابقه داشتن در این کارها! حمله به صفحه ناسا،حمله به صفحه پادشاه عربستان،حمله به صفحه بازیکن ایتالیایی...!حمله به سایت IMDB و رای بیش از حد دادن به فیلم جدایی نادر و سیمین... اینجور حرکات مثل بهمن میمونن...اولش با چند نفر شروع میشه!! ولی زمانی همه گیر میشه که صفحات بزرگ فیسبوکی با نیت خیر میان به این کار اعتراض میکنن!!! ولی این کارشون باعث میشه اونایی هم که نمیدونستن حالا به جمع باقی اضافه میشن و این حرکت مثل یک بهمن بزرگ و بزرگ تر میشه...! حالا شما فکرش رو بکن شبکه های ماهواره ی،صدا و سیما...روزنامه ها،سایتها و همه صفحه های فیسبوک یکدفعه به این حرکت اعتراض کنند!!! بیشتر باعث تبلیغ این حرکت میشن!!!!!!!!!!!!!! در اینجور موارد باید اصلا اطلاع رسانی نکرد!چونکه کمتر خبر پخش میشه! و من واقعا متاسفم که بعضی ها اینجور خودشون رو واسه مسی میکشن!! این آقا کسی هست که وقتی کامران نجف زاده به هزار بدبختی خودش رو بهش میرسونه و ازش میپرسه آقای مسی شما ایران رو میشناسید؟میدونید کلی طرفدار توی ایران دارید؟؟ ولی مسی در جواب میگه ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﻢ ﻭ ﺍﺻﻼ نمیدانم کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کل تاریخ قاره آمریکا رو بزاری سر هم به اندازه تاریخ ایران نمیشه! من خودم به شخصه علی کریمی و علی دایی،کریم باقری...آقای مهدوی کیا با اخلاق رو با صدتا مسی عوض نمیکنم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |