|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۳۷, ۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۰ ۱۷:۰۵ توسط montazer_rm.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آره درست میگین حداقل کاری که میتونیم بکنیم جو روانی جامعه رو جوری کنیم که کسانی که میرن حج(حتما معتقد هم هستند)حداقل چیزی نخرن.بابا بخدا جنسهای ایرانی خودمون شرف داره به جنسهای اون وهابی های پست که غلام آمریکای هان.من نمیدمونم چرا اصلا سوغاتی میخرن هم از دعا وزیارتشون میفتن هم سختی می کشن هم پولشونو الکی خرج میکنن,آخرش که چی؟
اگه واقعا اعتقاد دارن بجای اینکه برن ساعتها وقت خودشونو تو بازارا بگذرونن وسوغاتی بخرن دو رکعت نماز بخونن به نیابت از اون شخص که خیلی بهتر هم هست. البته الان عربستان خیلی دوست داره که ایرانی هاحج نرن میدونین چرا؟ چون وقتی ایرانی ها میرن حج ,نه که از تمام دنیا برای حج میان زمینه بسیار بسیار عالی هست برای تبلیغ برای روشنگری وایرانی ها این کارو میکنن به نظر من این اشتباه که میگین حج نریم نه باید بریم وباید بقیه رو روشن کنیم.اما نریم جنس بخریم اما مواظب باشین به نظر من یکی ازفتنهایی که الان هست به جون هم انداختن سنی با شیعه هستش. دانشگاهها جای خیلی خوبی هست که مردم را روشن کنن با بیانیه های که میدن با راهپیمایی های که راه میندازن با همایشهایی که میذارن وخیلی کارهای دیگه اما مهترین وبهترین راهی که هست,دعا برای فرج آقامونه که همه مشکلات با فرج آقامون برطرف میشه. البته اینو بدونین که وقتی برای صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا میکنین آقا ده برابر برای ماها دعا میکنن. اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |