|
حمله به پیج مسی !
|
|
۱۲:۲۸, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۲ ۲:۱۸)Reza2035 نوشته است: سلام رسانه ای که شده و کاریش نمیشه کرد ... من بیشتر تمرکزم روی این بود که چرا واسه یه فوتبالیست صدا و سیما به مردم ایران لقب بی فرهنگ داد به نام خدا لطفا این نظر را سانسور نکنید. من اکثرا با نظرات شما موافق هستم ولی متاسفانه در مورد این یک قلم با شما مخالفم چون واقعا مردم ما بی فرهنگ شدن و این دلیل اصلیش هم دور شدن از مذهب و فرهنگ غنی میباشد. متاسفانه ما فقط نام کشورمان را گذاشتم جمهوری اسلامی و در عمل آموزه های اسلامی به صورت درست اصلا انجام نمیشود که اگر دست انجام میشد هر روز صحبت از فسادهای گسترده اقتصادی و اجتماعی و اخلاقی بین مردم و به خصوص مسئولان نبود و بعد از گرفتن مفسد هم برخوردهای صوری و بسیار ابتدایی انجام نمیشد. همین مسائله که قبل از دشمنان برای ما مشکل ایجاد میکند. شما مطمئن باشید که اگر مسئولان کار خود را درست انجام میدادند حتی اگر تمام دنیا هم با ما دشمن میشد، ملت استوار و پابرجا پشت نظام باقی میماند، همانطور که در زمان جنگ این اتفاق افتاد چون فساد بین مسئولان بسیار کمتر بود و حتی ایران میتوانست تبدیل به کشوری ابرقدرت در صحنه روابط بین الملل شود ولی با وضع امروز و فساد گسترده اقتصادی امروز و بی عدالتی شدید و اختلاف طبقاتی شدیدتر این ماجرا تبدیل به یک رویا شده. دزد خورده پا را میگیرند و زندان میکنند و شلاق میزنند و گاهی دستش را قطع میکنند ولی دزدان تیلیاردی بیت المال راست راست میگردند و رشوه میدهند و خم به ابرو هم نمیاورند. اینهاست که وضع مملکت را و فرهنگ مملکت را اینچنین کرده. تمام مشکلات از (( ریا )) و ظاهر بینی سرچشمه میگیرند. بنده چون کارمند هستم و یکسری اتفاقات را میبینم، چیزهایی میدانم که قلب هر انسان آزاده و مومنی را خراش میدهد و متاسفانه هیچ شخصی هم کاری انجام نمیدهد یا برخوردهای بسیار سطحی صورت میگیرد و یک مهره فاسد را از یک جا بیرون میکنند و در جای بهتر شغل بهتری به او میدهند. یکی از دلایلی که خیلی از مردم عصیان گر شده اند در برابر قانون و مذهب همین رفتارهای دوگانه میباشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |