کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
۰:۳۹, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۴:۵۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام دوستان.Heart
کامنتهای همهتونو با دقت خوندم اما عین آدمای بی خبر از همه جا Big Grinمی خوام جواب سوالای ابتدای تاپیک رو بدم ....

من در مورد خودم می گم،
بچه کنجکاوی بودم و هستم، پس اطلاعات کمابیش بهم می رسید، البته خدارو شکر همیشه به مقتضای سنم بهم اطلاعات رسید و فکر می کنم همه هم سن و سال هام هم چیز هایی رو که باید بدونن، می دونن ...

اما اینکه چرا باید از دوستاش بشنوه ... آخه من الان بخوام برم با خواهر کوچیکترم در این باره صحبت کنم ، آخه واقعا نمی دونم از کجا باید شروع کنم و چ چیزایی رو بگم، چیش بمونه !!!! و البته خودمم دوست ندارم درباره ش صحبت کنم، نمی دونم چرا،اما دلم راضی نمیشه .... !!!

این از مسایل جنسی و بلوغ و این حرفا ( همین الانش دوست ندارم در موردش زیاد صبحت کنم Confused )

اما در مورد ازدواج، بازم در مورد خودم، ازدواج جدا از اینکه اولاش داغی و حسابی بهت خوش می گذره و احساس استقلال سرخوشت می کنه، اما همیشه به این فکر می کنم، که من قراره مادر چند تا بچه باشم (بگو ایشالا ...Smile)، پس اول باید خودمو تربیت کنم تا بتونم بچه های خوبی تحویل جامعه بدم، مطمئنا مامان سخت گیری خواهم بود .....

حالا فکر کن، من تو سن 14 سالگی می خواستم ازدواج کنم یا اینکه به ازدواج فکر کنم، افکار بچگانه نمی ذاشت درست فکر کنم،
اینو قبول دارم هرچی سن دو طرف کمتر باشه، راحت تر با هم مچ می شن و شخصیتاشون نزدیک به هم شکل می گیره، اماتو جامعه الان ما که دخترا همه شون (البته دور از جون شما) لوس باباهه هستن، تو ی بحث کوچولو، پسره به خاطر غرورش از حرفش پایین نمیاد، دختره هم با چشم گریون به باباش خبر میده ( البته کار اشتباهیه اما تو سن کم موجه به نظر میاد )، می دونید چی میشه اگه فقط یکی از خانواده ها فهمیده و عاقلانه عمل نکنن؟؟؟؟؟

مشکل اینه که اگه ی دختر تو سن 14 سالگی هنوز به بلوغ عقلی نرسیده ، هنوز معلوم نیست با خوش چند چنده،

در مورد معیار ازدواج هم

همین که سعی کنه علی (علیه السلام) وار زندگی کنه، مذهبی باشه اما خشک مذهب نباشه .... ( وقتی کسی سعی کنه علیوار زندگی کنه، بقیه اش حله ... )

شما اسمشو بذار شعار، بذار فکر و خیال، بذار مرد سوار بر اسب سفید ....

اما من می گم کم نیستن این آدما، همونطور که ....
اما فکر می کنم زندگی کردن با مردی غیر از این، حروم کردن وقت و عمره ....

البته شایدم اشتباه بگم، اگه کسی مخالفه با آغوش باز می پذیرم، توجیهم کنه ....BlushCool
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، nasimesaba ، Mohammad Trust ، یاســین ، انتخاب ، مجید املشی ، fafa* ، help me ، ZaHrA110M ، ضحی ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: (::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::) - السا - ۱۶/دی/۹۲ ۰:۳۹

[-]