|
چرا تالار نسبت به سال پیش خیلی بی رونقه؟
|
|
۱۳:۴۱, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: همه مباحث به خصوص بخش صنعت سرگرمی! این چیزیه که خود کاربران خواستن ! هر وقت توی این بخش بحثی مطرح شده جمع نظرات عموم کاربران این بوده : تاکی باید بشینیم فیلم ببینم و نقد کنیم بیاین بریم دینمون رو اصلاح کنیم ... حتی بین ناظرین هم من اراده و دغدغه ای برای این بخش ندیدم . تا بوده سلام صلوات و ذکر و عرفان و اینجا مهم تر بخش های دیگه بوده . یه سری کاربرهای جدید هم میان تاپیک میزنن هرچند ضعیف ! اما واکنش چی بوده ؟ که چی ؟ خواستی چیو اثبات کنی ؟ برو سراغ درس و زندگیت ...از اینا چیزی در نمیاد . در کل بخش سرگرمی اون اراده ی همگانی رو نداره ...من در بخش خانواده یه تاپیک مربوط به خانواده زدم با چند نفری نشستیم بحث کردیم و خیلی خوب جلو رفت ...همزمان با این تاپیک گام های ازدواج بانوان زده شد که الی ماشالله داره پیش میره و یا مثلا مشکلات ازدواج خیلی طرفدار داره ! توی چنین محیطی که واقعا دوستان مشکلات ازدواج دارن کسی حوصله ی خوندن یه تحلیل طولانی از فیلم رو داره ؟ خب معلومه که میاد و میگه از این تحلیل ها چیزی در نمیاد و ... خلاصه اینکه دغدغه ها عوض شده , هر چند برای من یکی که هیچوقت بخش دیگه ای غیر از سینما مهم نخواهد بود ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |