کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد )
۱۹:۴۳, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام با اجازه دوستان یه دخالتی تو این تاپیک هم بکنیم...

من الان در اطراف خودم دقیقا شعاع 200 متری !(منظور همسایگان)

امار رسمی 6 دختر رو دارم که هم زیبا هستن هم دارای خانواده های خوب هستن و از طرفی از نظر ایمان خوب و مورد تایید عموم ، همگیشون در بدو ازدواج همسرانشون بی کار بودن!!!!

رنج ازدواجشون هم سنین 21 تا 25 بوده...

باور کنین من تو مریخ زندگی نمیکنم...
اصلا من با چشمان خودم دیدم پسرهایی بودن با حالت بیکاری ازدواج کردن و بعدش چنان موقعیت شغلی براشون پیش اومد که همه افسوس شغلش رو میخوردن...

به وعده های خدا امید ندارین؟؟؟؟؟؟

اکثر افراد فکر میکنن هر چه قدر موقعیت تحصیلی و شغلی بهتری نصیبشون بشه با دختر بهتری میتونن ازدواج کنن در صورتی که اگر این طور فکر میکنید مطمئن باشین اگر بر حسب موقعیت مالی بخواین دست به ازدواج بزنین پر توقع ترین دختر گیرتون میاد..
توقع هم چیزی نیست که سیری داشته باشه پس از همون اول به سر انجام زندگیتون فکر کنیید

که باید پول دارترین همسر تا شعاع 1000 کیلومتری خانومتون باشین تا ایشون احساس رضایت کنن...

کاملا از نحوه گفتار بعضی اقا پسرها مشخصه که جواب رد بسیار زیادی شنیدن و این رو روحیشون عمیقا تاثیر گذاشته...

اینکه برادرای محترم ما میفرمایند بعضی انسانها رو تا اخر عمر نمیبخشن میتونه پیامد همچین اتفاقی باشه...

از خدا بخواید جلو راحتون قرار بده اون دختزی که لیاقت شما رو داره...

میان برای جلوگیری از زندان رفتن اقایون مهریه 110 رو تصویب میکنن.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟چون امارش زندانی کردن شوهر به دست زن داره ابرو ریزی میکنه

تا کی انتظار دارید جواب حماقت در انتخواب افراد با قانون و تبصره حل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی و کجا دختر اون مادری که با قناعت و ابرو زندگی کرده همسرش رو بخاطر چند سکه میندازه زندان؟؟؟
حالا اون دختری که این کار رو کرده،از همون اول مراسم عقد و عروسیش ساده بوده یا .... تومان براش خرج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دختری که این کار رو کرده از همون اول به اخلاق و خانواده پسر نگاه کرده و جواب بله داده یا به جیب پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دختری که اینکار رو کرده چطور انتخاب شده؟اقا پسر بخاطر نجابت حقیقیش انتخوابش کرده یا گونه های سرخ فامش؟؟؟؟؟

از قدیم گفتن و من با تمام وجود به این نتیجه رسیدم

دختر معقول از مادرش مشخصه و پسر معقول از پدرش

دعا رو فراموش نکنیم....خدایا کمکمون کن کمتر گناه کنیم تا دعاهامون مستجاب بشه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، help me ، fafa* ، nasimesaba ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد ) - مرهم - ۲۳/دی/۹۲ ۱۹:۴۳

[-]