کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟
۲۰:۰۸, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۰۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام دوستان
یکی از برادران از حقیر پرسید
' نوشته است:سلام علی جان
وقت شما بخیر

گروه مطالعاتی که مدنظر دارید به چه صورت هست؟ چشم اندازمون چه هست و برای ضمانت اجراییش برنامه ای دارید آیا؟ به نظرم قوی جلو بریم خیلی بهتر باشه. مطمئنم دوستانی هستن که اگر بدونن کار پیوسته هست حتما پیگیر خواهند بود.
هموطور که از ارسالهای این تاپیک مشخص هست انگار چون فکر می کنن کار نتیجه ای نخواهد داشت میترسن!
گفتم شاید سوال دوستان هم باشد چواب را تقدیم می کنم
نقل قول: سلام برادر
من فقط کتابهای ارزشمند رو معرفی می کنم
بخوانند، مباحثه کنند، مطلب برایشان جا افتاد در موردش در تالار تاپیک ایجاد کنند تا در بین مباحثه با مخالفان اندیشه هایشان پخته تر شود و در نهایت آن مناظرات و مطالعات و پاسخها تبدیل به مقاله شود
و آن مقاله ی شسته رفته بشود بن مایه ی یک مستند و یا هر غالب دیگری برای توزیع اطلاعات حقیقتاً روشن گر در عصر جاهلیت مدرن که به گفته ی رسول خدا از جاهلیت اول هم شدیدتر است!
به زودی لیست کتابها و معرفی های آنها ارائه می شود به لطف خدا در زمینه هایی که دوستان علاقه مند به مطالعه درباره ی آنها بوده اند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، منادی حق ، یاســین ، aboutorab ، SAViOR ، قلب ، mahyamatin ، آلاله ، Tolou ، شیدا ، nasimesaba ، rezamohammadi ، Havbb 110 ، السا ، m.hossein ، Bahar ، MohammadMeraj ، ناگفته هاي ناب ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟ - علی 110 - ۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۰۸

پرش در بین بخشها:

بالا