|
هولوکاست الهی (سوختن 40 زندان بان صهیونیست + تصاویر )
|
|
۲۳:۳۷, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۰:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
راستش بنده خیلی هم دلم برای ژاپنی ها سوخت .
مردم ژاپن مرام ها و خصوصیات انسانی زیادی دارند که ما باید الگو قرارشون بدیم .فرهنگ غنی و تمدن قدیمی هم دارند . ژاپن مصداق اون جمله معروف جمال الدین اسد ابادیه که میگه در غرب اسلام رو دیدم اما مسلمان ندیدم در شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم انسانیت رو باید از مولا علی (علیه السلام) یاد بگیریم که برای یک پیرزن یهودی به اون شدت ناراحت شدند که فرمودند اگر با این اتفاق از غصه هم بمیریم جا داره(نقل به مضمون) کلاه گشادی رو بر سر یهود گذاشتند با تاسیس اسراییل .همین الان هم خیلی از یهودیان خودشون رو مبرا از صهیونیسم میدونند. صهیونیست ها در هیچ کجای دنیا مقبولیت ندارند (کم و زیاد داره ) البته با همه این اوصاف دلم میخواد بدون خون ریزی هر کس به حقش برسه . اقای مهرداد ۸ شما بارها به خیلی از افراد و اعتقاداتشون توهین کردید هر چند کسی به شما از گل نازکتر نگفته . اینه ادب و انسانیتی که ازش دم میزنید؟ .من یک بار دیگه هم به شما گفتم .بهتره برید یه جایی که بتونند به شما الفبای ادب و صحبت کردن رو یاد بدن بعد وارد اجتماع بشید یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پمپی؛ شهری که گرفتار عذاب الهی شد+ تصاویر | mohammad reza | 3 | 3,161 |
۹/خرداد/۹۴ ۲۱:۳۳ آخرین ارسال: CiViLBAX |
|
| هولوکاست...از نقد تا مخالفت | imani | 10 | 5,266 |
۱۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: شاهد |
|
| تصاویر بسیار نادر از صهیونیست ها( این تصاویر رو از دست ندهید) | 1404 | 0 | 2,447 |
۱۸/بهمن/۸۹ ۲:۳۷ آخرین ارسال: 1404 |
|