کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هولوکاست الهی (سوختن 40 زندان بان صهیونیست + تصاویر )
۲:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۴ توسط parisan.)
شماره ارسال: #21

(۱۰/خرداد/۹۰ ۲۳:۳۷)وحید110 نوشته است:  راستش بنده خیلی هم دلم برای ژاپنی ها سوخت .
مردم ژاپن مرام ها و خصوصیات انسانی زیادی دارند که ما باید الگو قرارشون بدیم .فرهنگ غنی و تمدن قدیمی هم دارند .
ژاپن مصداق اون جمله معروف جمال الدین اسد ابادیه که میگه در غرب اسلام رو دیدم اما مسلمان ندیدم در شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم
انسانیت رو باید از مولا علی (علیه السلام) یاد بگیریم که برای یک پیرزن یهودی به اون شدت ناراحت شدند که فرمودند اگر با این اتفاق از غصه هم بمیریم جا داره(نقل به مضمون)
کلاه گشادی رو بر سر یهود گذاشتند با تاسیس اسراییل .همین الان هم خیلی از یهودیان خودشون رو مبرا از صهیونیسم میدونند.
صهیونیست ها در هیچ کجای دنیا مقبولیت ندارند (کم و زیاد داره )
البته با همه این اوصاف دلم میخواد بدون خون ریزی هر کس به حقش برسه .

اقای مهرداد ۸ شما بارها به خیلی از افراد و اعتقاداتشون توهین کردید هر چند کسی به شما از گل نازکتر نگفته .
اینه ادب و انسانیتی که ازش دم میزنید؟ .من یک بار دیگه هم به شما گفتم .بهتره برید یه جایی که بتونند به شما الفبای ادب و صحبت کردن رو یاد بدن بعد وارد اجتماع بشید
یا حق
من دیگه از حرفای شما خسته شدم برو اون پستیو که نقد کردم درست نگاه کن تا بهتر منظورمو بفهمی بعد من ادب ندارم عزیز من هر کدوم از کلمات من که از نظر شما خلاف ادب هستو بگو اگه نتونستم دلیلشو بگم که خارج از ادب نیست از این سایت میرمو قبل از رفتنم از همه عذر خواهی میکنم اما اگه نتونستی باید دیگه به من بی خود گیر ندی ...............................
بعد عقاید شما درباره یهودیا از کجا میاد از اون خیمه شب بازی که ایران هر سال را میندازه
برام مهم نیست که کی از چه قومی بدش میاد یا زمان بوق زمانی که افسانه رو نمیشه از حقیقت جدا کرد چی گفتن من یهودیا رو بخاطر جنایتای وحشیانه جنگیشون و فلسطینام بخاطر وحشی گریشون در ترور محکوم می کنم اما میگم که همه حق دارن زندگی کنن .............
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: هولوکاست الهی (سوختن 40 زندان بان صهیونیست + تصاویر ) - mehrdadx8 - ۱۱/خرداد/۹۰ ۲:۳۴

[-]