کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Man of Steel مرد پولادین
۲:۱۳, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷)Reza2035 نوشته است:  شباهتش اینه که شخصیت مترو من همون سوپرمنه ! ولی مگامایند منجی ترنس مدرنه و مترومن و سوپر من منجی پست مدرن!
تا اینجا مشکلی نیست !

اتفاقا بنده هم به شباهت مترومن و سوپرمن (لیزری که از چشماشون در میومد) فکر کردم. ولی اگه درست بخوایم بگیم سوپرمن یه چیزی بین مگامایند و مترومن بود. یعنی یه جورایی شاید بتونیم بگیم : مترومن + مگامایند = سوپرمن.

هم یه جورایی مسیح (=لوسیفر در انجیل) بود. هم مگامایند (=جن آلیستر کراولی = لوسیفر).

نقل قول:عالیه ...کم کم داریم وارد بحث استدلال میشیم ! این سکانس اتیش گرفتن استدلال خوبیه ولی باز گنگه , اگه کنارش بگیم که از چشمهای سوپر من اتیش بیرون میزنه و انسان نیست و تقریبا یه سری المان های اجنه رو داره و قضیه فضایی رو مطرح کنیم دیگه یه کاربری مثه reza2035 نمیاد بگه بر چه اساسی این حرفو زدی [تصویر: happy.png]

آقا رضا اگه مطالب رو تند تند و سریع بیان میکنیم به این دلیل نیست که چیزی برای گفتن نداریم ، به این دلیل ـه که وقت نداریم مطالب رو بیان کنیم. و به ناچار فقط مطالبی رو برای اهل فن میذاریم. اگه کسی بخواد گیر بده خیلی راحت میتونه گیر بده چون مطالب رو کامل بیان نکردیم اینجا.

همین تحلیل و تشابهات مگامایند و بتمن رو خیلی وقته میخوام بذارم ولی متأسفانه وقت نمیکنم. ConfusedBlushSad

نقل قول:اینکه لایه های اشکاره فیلمه یه نوع کلیشه که توی همه ی فیلم ها هست ...اون چیزی که تفاوت بین بت من و سوپرمنه اینه :

بتمن انسانه = سوپر من نیست
بتمن سرمایه داره = سوپر من نیست
بتمن با پلیس همکاری میکنه = سوپر داره از دستارتش فرار میکنه
بتمن اهل رسانه نیست = سوپر من خودش گزارش گر میشه

اصلا تهدید تمدن بوروکراتیک و فاسد و نبود عدالت در بت من کجا و تهدید سیاره ای توسط فرازمینی ها در سوپر من کجا !

ولی هر دو کاراکتر دارن به لوسیفر اشاره میکنن !!! با توضیحاتی که دادم در رابطه با بتمن اینو قبول دارین ؟!؟ Huh

نقل قول:باور کنید که این شخصیت ها هیچ ربطی به هم دیگه ندارن جز اینکه کلیشه هاشون یکیه و خاستگاه فکریشون غربه

بنده هم همینو گفتم به یه زبون دیگه:

نقل قول:حالا ممکن تو هر فیلم بنا به اقتضای همون فیلم یه سری از بحثا کم و زیاد بشه ولی داستان اصلی همونه !

این کلیشه هه که شما میفرمایین همون داستان کلی و اصلی هست (که شباهتای بین اینا رو رقم میزنه و شیطانی بودن کاراکتر رو مشخص میکنه) ... شباهت در همون کلیدواژه هاس Outcast یا Freak یا Guardian Angel و ...

یه مقدار زیادی توی بحثای فلسفی فیلم فرو رفتین و از ابعاد آخرالزمانیش فاصله گرفتین به نظرم. مشکل تحلیلای دکتر عباسی هم همینه. یعنی مثلا تو تحلیل فصل 5 سریال Fringe ، بعد Apocalyptic سریال رو تقریبا نادیده گرفتن و بیشتر به قضیۀ IQ و EQ پرداختن ! هرچند شخصیت اصلی (والتر بیشاپ) رو تحلیل کردن (فرمودن والتر نماد مسیح هست).
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، meisamtiger ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: Man of Steel مرد پولادین - Justice Bringer - ۵/بهمن/۹۲ ۲:۱۳

پرش در بین بخشها:

بالا