|
Man of Steel مرد پولادین
|
|
۲:۱۳, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷)Reza2035 نوشته است: شباهتش اینه که شخصیت مترو من همون سوپرمنه ! ولی مگامایند منجی ترنس مدرنه و مترومن و سوپر من منجی پست مدرن! اتفاقا بنده هم به شباهت مترومن و سوپرمن (لیزری که از چشماشون در میومد) فکر کردم. ولی اگه درست بخوایم بگیم سوپرمن یه چیزی بین مگامایند و مترومن بود. یعنی یه جورایی شاید بتونیم بگیم : مترومن + مگامایند = سوپرمن. هم یه جورایی مسیح (=لوسیفر در انجیل) بود. هم مگامایند (=جن آلیستر کراولی = لوسیفر). نقل قول:عالیه ...کم کم داریم وارد بحث استدلال میشیم ! این سکانس اتیش گرفتن استدلال خوبیه ولی باز گنگه , اگه کنارش بگیم که از چشمهای سوپر من اتیش بیرون میزنه و انسان نیست و تقریبا یه سری المان های اجنه رو داره و قضیه فضایی رو مطرح کنیم دیگه یه کاربری مثه reza2035 نمیاد بگه بر چه اساسی این حرفو زدی آقا رضا اگه مطالب رو تند تند و سریع بیان میکنیم به این دلیل نیست که چیزی برای گفتن نداریم ، به این دلیل ـه که وقت نداریم مطالب رو بیان کنیم. و به ناچار فقط مطالبی رو برای اهل فن میذاریم. اگه کسی بخواد گیر بده خیلی راحت میتونه گیر بده چون مطالب رو کامل بیان نکردیم اینجا. همین تحلیل و تشابهات مگامایند و بتمن رو خیلی وقته میخوام بذارم ولی متأسفانه وقت نمیکنم. ![]() ![]() ![]() نقل قول:اینکه لایه های اشکاره فیلمه یه نوع کلیشه که توی همه ی فیلم ها هست ...اون چیزی که تفاوت بین بت من و سوپرمنه اینه : ولی هر دو کاراکتر دارن به لوسیفر اشاره میکنن !!! با توضیحاتی که دادم در رابطه با بتمن اینو قبول دارین ؟!؟ ![]() نقل قول:باور کنید که این شخصیت ها هیچ ربطی به هم دیگه ندارن جز اینکه کلیشه هاشون یکیه و خاستگاه فکریشون غربه بنده هم همینو گفتم به یه زبون دیگه: نقل قول:حالا ممکن تو هر فیلم بنا به اقتضای همون فیلم یه سری از بحثا کم و زیاد بشه ولی داستان اصلی همونه ! این کلیشه هه که شما میفرمایین همون داستان کلی و اصلی هست (که شباهتای بین اینا رو رقم میزنه و شیطانی بودن کاراکتر رو مشخص میکنه) ... شباهت در همون کلیدواژه هاس Outcast یا Freak یا Guardian Angel و ... یه مقدار زیادی توی بحثای فلسفی فیلم فرو رفتین و از ابعاد آخرالزمانیش فاصله گرفتین به نظرم. مشکل تحلیلای دکتر عباسی هم همینه. یعنی مثلا تو تحلیل فصل 5 سریال Fringe ، بعد Apocalyptic سریال رو تقریبا نادیده گرفتن و بیشتر به قضیۀ IQ و EQ پرداختن ! هرچند شخصیت اصلی (والتر بیشاپ) رو تحلیل کردن (فرمودن والتر نماد مسیح هست). |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)