کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هنرمندانی که «ارزشی» نیستند+تصاویر
۱۱:۰۱, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:b]تنها هنری مورد قبول قرآن است که صیقل دهندۀ اسلام ناب محمدی ـ صلی اللّه‏ علیه و آله و سلم ـ اسلام ائمۀ هدی ـ علیهم السلام ـ اسلام فقرای دردمند، اسلام پابرهنگان، اسلام تازیانه خوردگانِ تاریخِ تلخ و شرم آور محرومیتها باشد. هنری زیبا و پاک است که کوبندۀ سرمایه‏ داری مدرن و کمونیسم خون‏ آشام و نابود کنندۀ اسلام رفاه و تجمل، اسلام التقاط، اسلام سازش و فرومایگی، اسلام مرفهین بی درد، و در یک کلمه «اسلام امریکایی» باشد.

ببینید من مخالف متن بالا که جناب عبدالرحیم از امام خمینی نقل نکردن نیستم .

هنر در تعریف سادش یعنی بیان مهارت و خلاقیت بشری که احترام مخاطب را به همراه دارد.حالا بحث اینه چه مهارتی یا چه خلاقیتی و چه مخاطبی .

یه شال گردن ساده بافتن هم میگه مخاطب چه هنری داری. این مثالو اوردم که بگم هنر در فرهنگ لغات روزمره ی ما با این تعریف مشکل نداره.

اما تولستوی تو کتاب هنر چیست مینویسه .هنر راستین ان هنری است که در خدمت هدفی نیک باشد.هنر فعالیتی است که حاصل تلاش و سرمایه در جهت خدمت به اخلاق است. ارزش های اجتماعی.
اما بعضی عقاید گفتند اگر ارزشی که ضد ارزش جامعه باشه تعریفش گم میشه . از کجا معلوم که ارزش الان جامعه ارزش هست واقعا . شاید جامعه دچار تغییر ارزش ها شد . پس هنر و هنرمند موقتی تعریف میشن.

بینید جایی هم میگن ما دو تعریف داریم هنر مفید و هنر زیبا . هنر مفید بسیار شبیه هنری است که در قران و صحبت های امام خمینی هست.هنر زیبا هم هنری هست که تو تعریف اول اوردم .
حالا تو این اشفته بازار تعریف هنر مشکل من اینه که هنرمند ارزشی در این جامعه جهت دار و سیاسی شده .
ایا من برای رضای خداوند و دفاع از مظلوم نوشته یا گرافیکی کار کنم که مخالف مثلا فلان ارگان در جامعه باشه ایا من غیر ارزشی هستم ؟ ایا اگر شخصی بی سواد هنرمندی رو بی اعتقاد کرد و هنرمند خودش رو درقالبی گذاشت که اعتراض کنه بی ارزشه یا شخصی که مسبب این وضعیت شده.

من مشکلم اینه که ارزش های جامعه ی ما که ادعای انطباق با مفاهیم قرانی داره در حد ادعاست و هر هنرمندی رو که مخالفت کنه بی ارزش تلقی میکنه . ببینید من اشخاصی مثل گلشیفته فراهانی رو حمایت نمیکنم .بحث من این خانم و یا اشخاص دیگه نیست . حرف من فراتر از عکس های اول پسته .
من میگم ارزش در جامعه ی ما یک ارزش ظاهریه . پس نباید هنرمند رو سرزنش کرد .

پ.ن
کمی پراکنده نوشتم . فرصت ندارم . اگر شد شب میام کامل مینویسم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، سید ابراهیم ، انتصـار ، نورالسادات ، Justice Bringer ، fafa* ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: هنرمندانی که «ارزشی» نیستند+تصاویر - اسکای - ۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۱

پرش در بین بخشها:

بالا