کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Man of Steel مرد پولادین
۱۸:۰۸, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #31

نقل قول:ما گفتیم به این هم فکر کنید

با زبون بی زبونی گفتم سوپر من نماد انتی کرایسته و جن محسوب میشه کلی دلیل اوردم و حتی خیلی هاشو نگفتم مثه اینکه سوپر من هم مثه مسیح 33 ساله است و بر میگرده به زمین اما شما چی کار میکنید ؟
حالا اگه بتمن ساخته نشده بود دیگه سوپر من شما لوسیفر محسوب نمیشد نه ؟ اصلا متوجه چیزی که من مینویسم میشین ؟همین مدرنیسم یعنی : دین و مذهب مساویه کشک ! اما به نظر شما اینا تعریف هستن , سوپر اگوئیسم روانشناسی هم توی فیلم به شما تحمیل میشه تعریف محسوب میشه ! باز بگم ؟
واقعا شرم نمیکنید از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگین بین و ژنرال زاد و شخصیت های منفی ایشون هستن ؟ اونم بدون هیچ دلیل و منطقی , شما میگی ناظر بخش تائیدمیکنه , ناظر بخش میگه شما تائید میکنید و فکر میکنید که تولید اندیشه کردین و مدل ارائه کردین ؟

مدل تحلیل چیه ؟

به نام خدا , شخصیت بد امام زمانه بر اساس فلان حدیث شیعه و شخصیت خوب هم لوسیفر ! بقیه هم حرف نزنید و چیزی نگین چون ما وقت نداریم دلیل ارائه کنیم , برین تاپیک های قبلی مون رو بخونید Confused

نقل قول:بنده اساسا کاری به این تقسیمات (مدرن و پست مدرن و ...) ندارم. یعنی روشمون جوری هست که به دنبال شباهت ها میگردیم.

افرین خیلی خوبه ! غرب رو نمیشناسین و میخواین فرهنگشون رو تحلیل کنید ؟ تاپیک راجع به سوپرمنه , چهار خط راجع به سوپر من نوشتین ؟ من گفتم دلیلت کو ؟رفتی از یه فیلمهای دیگه دلیل میاری ؟

نقل قول:امام زمان یابی تو فیلمای هالیوود رو ما از خود استاد عباسی (تحلیل کنستانتین)

لطفا پای ایشون رو به بحث نکشین , من ندیدم توی تحلیلش بگه مامن به این دلیل امام زمانه چون توی فیلم شوالیه تاریکی بین امام زمانه و توی رستگاری از شاوشنگ فلانی امام زمانه !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، PWLG
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: Man of Steel مرد پولادین - Reza2035 - ۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۸

پرش در بین بخشها:

بالا