|
سلام بر مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۲۳:۴۹, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #572
|
|||
|
|||
|
روزگار سختی است ...........!
آدمها خشكند ... حقايق تلخند ..... روياها شوكران ! جوی های روان تنگ اند و درختان قطور ضعيف ! خورشيد گرم است و سوزان .. ماه بی خيال و فروزان ! می دانم . من می دانم . تو هم می دانی ... همه می دانند ... روزگار عجيبی است ! انسانها در ميان خرابه هايی که زيبايشان می نامند می زیند و به آن عشق می ورزند . و اينچنين بر حقارت خود دامن می زنند ... و من به دور از هياهوی آدمک های دل خوش ... همچنان در خود فرو می روم . هر چه بيشتر در ميانشان می زيم دورتر می شوم و غربيه تر ! آری ... معصوميت كودكيهايم گم شده است ، اما من هنوز هم همان كودك عاشقم و ساده دل ! و همچنان در انتظار ، در انتظار ظهور باغی از جنس اقاقی ، كه مرا از خود و خويشتن ها برهاند و به سر منشا خود بازگرداند . و رسیدن به خدایی که در این نزدیکیست ... من اينجا تنها ماندم ، خدایا مرا به بغضی که از تو می شکند بسپار ، مرا به باد های تندِ رهاکننده ی گويا ... مرا تا هميشه به باران شوينده بسپار . پروردگارا ، انتظار سخت ترين مجازاتی است كه برایم در نظر گرفته ای ! مرا ...... ببـــــــر . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | hajiali.m | 6,350 | 887,635 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: Night_World |
|