|
مدونا
|
|
۲۲:۵۷, ۱۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵)مسافرتنها نوشته است: من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!«اینا» کدومهان؟ مسیحیهاشون این رو میگن، و بیدینهاشون و ضددینهاشون مسلماً نمیگن. اما داستان رسانه کلاً فرق میکنه. قرار نیست افرادی که خوراک فکری میسازن از دیدگاه خودشون حرف بزنن، بلکه اونها برنامهریزی میکنن برای تغییر دیدگاههای متفاوت با خودشون. بنابراین بسیار بسیار در رسانهشون میبینیم که به عناصر مذهب اشاره میشه به صورتی که مفاهیم مورد نظر خودشون رو گسترش بده. مثلاً اسم همین فرد، مدونا، در ایتالیایی به معنی «حضرت مریم» هست. هر خواننده یا بازیگر حرفهای در این جایگاه، یک گروه پشت سرش هست که امورش رو ترتیب میدن و با برنامهریزی رفتارهایی که باید بروز بده و اینکه چه اخباری در موردش پخش کنن، شخصیت مورد نظرشون رو به مخاطب معرفی میکنن و در نظرش تصویرسازی میکنن. میبینیم که گروه ترتیبدهندهی امور این خواننده برای شخصیت منحرفی که میخواستن بسازن، اومدن چنین اسمی رو انتخاب کردن. یا مثلاً توی فیلم «مصائب مسیح» نقش مریم مجدلیه رو دادهاند به بازیگری که به روابط غیراخلاقی و بازیکردن نقشهای غیراخلاقی معروف هست، تا نظر بیپایهشون دربارهی بدکار بودن مریم مجدلیه رو در ذهن مخاطب بیارن. یا مثلاً در فیلم «آخرین وسوسهی مسیح» اینطور نشون دادن که یهودای اسخریوطی(که طبق نظر مسیحیها و مسلمونها، حضرت مسیح رو به یهودیهایی که میخواستن بکشنش در ازای مبلغی فروخت) در واقع بیگناه هست و حضرت مسیح بهش میگه تقدیر خداوند این هست که من رو بکشن، تو باید من رو لو بدی و از خودگذشتگی کنی و نام خودت رو در تاریخ خراب کنی! یا مثلاً نمونههای خیلی زیادی هست که میبینیم مسیح به عنوان ناجی معرفی میشه، اما اون ناجی در واقع مؤلفههای شرّ و شیطانی داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |