کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی}
۱۷:۲۸, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۵ توسط مسافـر کربلا.)
شماره ارسال: #77
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

انگار میکنم که این کلام حسین (علیه السلام) هزار و چهارصد سال در بستر زمین و زمان گشته و هنوز به گوش می رسد که :

هر کس خواهد جانِ خویش را در راهِ ما دربازد و خود را برای لقای پروردگارِ آماده بیند، با ما بیرون آید...

به در و دیوار شهر و دل خودم نگاه میکنم:

ای دل تو چه می کنی؟ می روی یا می مانی؟

داد از آن اختیار که تو را از حسین جدا کند...

[تصویر: bia_ta_beravim_by_aheney.jpg]

حسین ِ من!

بیا و این دل ِ شکسته را بخر...

با سلام خدمت دوستان عزیز

با لطف خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مرحله ی ثبت نام هم به اتمام رسید و ان شاالله در بعداز ظهر روز سه شنبه 22 بهمن (ساعت 15)، در حرم شاه عبدالعظیم مراسم قرعه کشی انجام خواهد شد...

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد...

لازم به ذکر است که شرکت در مراسم قرعه کشی برای عموم آزاد می باشد... دوستانی که تمایل به شرکت در مراسم را دارند، جهت انجام هماهنگی های لازم به مسافـر کربلا پیام خصوصی بدهند...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، مجنون الحسین ، Tolou ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، وحید110 ، السا ، ضحی ، محب الزهرا ، m.hossein ، صبح صادق ، sarallah ، مجنون العباس ، SAViOR ، أین المنتظر ، مرهم ، Hadith ، مجید املشی ، شیدا ، Bahar ، nasimesaba ، سدرة المنتهی ، سید ابراهیم ، fatemeh ، بیداری اندیشه ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - مسافـر کربلا - ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۸

[-]