کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به تله کینزی اعتقاد دارید؟ (بعد از خوندن تاپیک نظر بدید)
بله ، انجام میدم
بله ، انجام نمیدم
نه
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تله کینزی
۱۹:۰۲, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
آواتار
گفتم که ربطی به جن یا چیزه دیگه ای نداره
اطلاعات خاصی هم نمی خواد
یه نوع ریاضته دیگه (شما اگر پا روی نفست بزاری و به خودت سختی بدی بدنت ضعیف ولی روحت قوی میشه و این یه قانونه که خداوند گذاشته)

مثلا در تاپیک شیخ رجبعلی خیاط این داستان اومده
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11400.html

يكی از شاگردان شيخ كه نزديك به سی سال با ايشان بوده نقل می‌كرد كه شيخ به من می‌فرمود: روح شخصی از علمای اهل معنا - ‌كه ساكن يكی از شهرهای بزرگ ايران بود - را در برزح ديدم كه تأسف می‌خورد و مرتب بر زانوی خود می‌زد و می‌گفت: وای بر من، آمدم، و عملی خالص برای خدا ندارم!

از او پرسيدم كه چرا چنين مي كند؟

پاسخ داد: در ايام حيات، روزی با يكی از اهل معنا كه كاسب بود برخورد كردم، او مرا به برخی از خصوصيات باطنی خود متذكر ساخت، پس از جدا شدن از او تصميم به رياضت گرفتم، تا مانند آن شخص ديده برزخی پيدا كنم و به مكاشفات و مشاهدات غيبی دست يابم.
مدت سی سال رياضت كشيدم تا موفق شدم، در اين هنگام مرگم فرا رسيد، اكنون به من می‌گويند: تا آن هنگام كه آن شخص اهل معنا تو را متذكر ساخت گرفتار هوای نفس بودی، و پس از آن تقريباً سی سال از عمر خود را صرف رسيدن به مكاشفات و رؤيت حالات برزخی كردی، اينك بگو: عملی كه خالص برای ما انجام داده‌ای كدام است؟!

-------
طبق داستان بالا هر کسی به هر نیتی که ریاضت بکشه و مخالفت با نفسش کنه روحش قویتر میشه و به قدرتهایی میرسه.
فرق اولیای خدا اینه که برای رضای حضرت حق ریاضت می کشن و اگر قدرتی هم پیدا کنن مثل نمک در آش میمونه فقط همینقدر به این قدرتها بها میدن

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Mohammad Trust ، arnh ، فدايي ولايت ، ضحی ، help me ، PWLG ، menrabb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
تله کینزی - فدايي ولايت - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۷:۱۳
پاسخ به: تله کینزی - قلب - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۸:۵۲
پاسخ به: تله کینزی - قلب - ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۲
پاسخ به: تله کینزی - arnh - ۲۰/بهمن/۹۲, ۲۰:۳۱
پاسخ به: تله کینزی - Bidel.s - ۱۶/فروردین/۹۳, ۰:۵۷
پاسخ به: تله کینزی - قلب - ۱۶/فروردین/۹۳, ۱۱:۴۸
پاسخ به: تله کینزی - Bidel.s - ۱۷/فروردین/۹۳, ۱۹:۲۹