|
عاشقانه ترین جمله ای که در زندگیم خواندم!!+جواب امیرالمومنین
|
|
۱:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
قبل از اینکه بخوام ادامه ی این نوشتار تقدیم شما نمایم به این چند سوال پاسخ بدید دوستان اگر عمری بود و توفیقی تا قبل از روز تولد مولا علی در 13 رجب پاسخ تک تک این سوالات رو از زبان مولا علی هم خدمت دوستان تقدیم میکنم و میتونیم پاسخهای خودمون رو مقایسه ای بکنیم با پاسخهای مولا فقط یه خواهشی از شما دارم رفقا جواب ها جوابهای خودتون باشه و از جای دیگه ای تقلب نشده باشه ![]() کاملاً صادقانه پاسخ بدید تا قشنگی و دلنشینی و جذابیت تاپیک چند برابر بشه بسم الله 1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! من منتظر پاسخهای از دل برامده ی شما هستم اگه عمری بود منتظر پاسخ ها مولا علی به این سوالات هم باشید رفقا تا قبل از 13 رجب ان شالله یا علی التماس دعای فراوان خدا نگهدار همه ی شما!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مصارع عشاق (سیر عاشقانه با سیدالعشاق) | محمدهادی | 18 | 4,967 |