|
عاشقانه ترین جمله ای که در زندگیم خواندم!!+جواب امیرالمومنین
|
|
۶:۳۷, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۷:۱۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جوابهای خیلی قشنگیه .
فقط در مورد تهدید . من یک بار خدا رو تهدید کردم .انصافا خوب هم جواب داد! ![]() اینم یه نمونه از تهدید! بایزید بسطامی عارف و صوفی قرن سوم (فقط از شعرش خوشم امد قصد تایید یا تکذیبش ندارم) در کنار دجله سلطان بایزید ******** بود تنها فارغ از خیل مرید ناگه آوازی زعرش کبریا ****** خورد برگوشش که ای شیخ ریا آنچه داری در میان کهنه دلق ****** میل آن داری که بنمایم به خلق تا خلایق قصد آزارت کنند ****** سنگ باران بر سر دارت کنند گفت یارب میل آن داری تو هم ****** شمه ای از رحمتت سازم رقم تا خلایق از عبادت کم کنند ****** از نماز و روزه و حج رم کنند کردگارش باز آمد در سخن ****** نی زما و نی زتو رو دم مزن 1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ خدایا .عزیزم دوست دارم ........... 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ خدایا کمک. 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ قهر میکنما.... 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ توکل به خدا 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ عشق خدا به بنده 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ داشتن خدا 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ عشق خدا 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! چپ و راست قربون صدقش میرم 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! رسیدن به خدا 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! عشق به خدا 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! خدایا هرچی خودت صلاح میدونی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مصارع عشاق (سیر عاشقانه با سیدالعشاق) | محمدهادی | 18 | 4,968 |