|
آيا هر حاجتي را از هر نقطه از جهان از اهل بيت (ع) درخواست ك
|
|
۰:۰۹, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با بخش اخر این موضوع با شما هستم امید وارم از موضوع رضایت داشته باشین و سوالاتی که مثل بهضی از افراد در این موارد داشتندو پاسخ گرفتند شما همکار محترم هم سوال و شبهه ای باقی نمونده باشه ادامه بحث ، قسمت اخر نتيجه : خداوندي كه تمام جهان و جهانيان را با همه وسعت وعظمت و بزرگي كه دارد در منظر و مقابل چشم عزرائيل قرار مي دهد و اين توانائي را به وي داده است ، به پيامبران و ائمه عليهم السلام نيز ميتواند همان قدرت را بدهد . و نيز وقتي عزرائيل چنين قدرتي داشته باشد ، رسول خدا كه برتر از او است ، قطعاً قدرت دارد كه توسلات مؤمنان را بشنود و در همان حال به آنها پاسخ دهد . وائمه اهل بيت عليهم السلام هم كه جانشينان آن گرامي هستند ، قطعاً داراي چنين قدرتي هستند . در این رابطه توجه به این روایات لازم است : عَنْ دَاوُدَ بْنِ كَثِيرٍ قَالَ قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع أَنْتُمُ الصَّلَاةُ فِي كِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَنْتُمُ الزَّكَاةُ وَ أَنْتُمُ الْحَجُّ فَقَالَ يَا دَاوُدَ نَحْنُ الصَّلَاةُ فِي كِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ نَحْنُ الزَّكَاةُ وَ نَحْنُ الصِّيَامُ وَ نَحْنُ الْحَجُّ وَ نَحْنُ الشَّهْرُ الْحَرَامُ وَ نَحْنُ الْبَلَدُ الْحَرَامُ وَ نَحْنُ كَعْبَةُ اللَّهِ وَ نَحْنُ قِبْلَةُ اللَّهِ وَ نَحْنُ وَجْهُ اللَّهِ قَالَ اللَّهُ تَعَالَى فَأَيْنَما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ وَ نَحْنُ الْآيَاتُ وَ نَحْنُ الْبَيِّنَاتُ وَ عَدُوُّنَا فِي كِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ الْفَحْشَاءُ وَ الْمُنْكَرُ وَ الْبَغْيُ وَ الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصَابُ وَ الْأَزْلَامُ وَ الْأَصْنَامُ وَ الْأَوْثَانُ وَ الْجِبْتُ وَ الطَّاغُوتُ وَ الْمَيْتَةُ وَ الدَّمُ وَ لَحْمُ الْخِنْزِيرِ يَا دَاوُدُ إِنَّ اللَّهَ خَلَقَنَا فَأَكْرَمَ خَلْقَنَا وَ فَضَّلَنَا وَ جَعَلَنَا أُمَنَاءَهُ وَ حَفَظَتَهُ وَ خُزَّانَهُ عَلَى مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَ مَا فِي الْأَرْضِ وَ جَعَلَ لَنَا أَضْدَاداً وَ أَعْدَاءً فَسَمَّانَا فِي كِتَابِهِ وَ كَنَّى عَنْ أَسْمَائِنَا بِأَحْسَنِ الْأَسْمَاءِ وَ أَحَبِّهَا إِلَيْهِ وَ سَمَّى أَضْدَادَنَا وَ أَعْدَاءَنَا فِي كِتَابِهِ وَ كَنَّى عَنْ أَسْمَائِهِمْ وَ ضَرَبَ لَهُمُ الْأَمْثَالَ فِي كِتَابِهِ فِي أَبْغَضِ الْأَسْمَاءِ إِلَيْهِ وَ إِلَى عِبَادِهِ الْمُتَّقِينَ» ( بحار الأنوار، ج24، ص303) ترجمه: « داود بن كثير گويد: به حضرت صادق عليه السّلام گفتم: آيا نمازي كه در قرآن آمده شما هستيد؟ و آيا شما هستيد زكات و حج؟ امام(علیه السلام) فرمودند: اي داود! ماييم آن نمازي كه در كتاب خداي عزّ و جلّ آمده، و ماييم زكات و ماييم روزه و ماييم حج و ماييم ماه حرام و ماييم سرزمين حرام و ماييم كعبه و ماييم قبله و ماييم « وجه اللَّه » كه خداوند متعال فرمود: « فَأَيْنَما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ ــ پس هر كجا رو كنيد، وجه الله آنجاست.» و ماييم آيات و ماييم بيّنات. و دشمن ما در قرآن فحشاء و منكر يعنى خمر و ميسر و انصاب و ازلام و اصنام و اوثان و جِبت و طاغوت و مردار و خون و گوشت خوك هستند. اي داود! خداوند ما را آفريد و به ما امتياز بخشيد. پس ما را امناء و نگهبانان و خزينه داران آسمانها و زمين قرار داد؛ و براى ما دشمنان و مخالفين قرار داد. ما را در كتاب خود نام برد و از نامهاى ما به بهترين چيزها كه دوست داشت كنايه آورد؛ و دشمنان و مخالفين ما را نيز در كتاب خود به كنايه نام برد به نامهاى بدترين چيزها در نزد خودش و در نزد بندگان پرهيزگار.» طبق قسمتي از اين حديث شريف، اهل بيت(علیه السلام) وجه الله هستند؛ و خداوند متعال در مورد وجه الله فرمود: « فَأَيْنَما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ ــ پس هر كجا رو كنيد، وجه الله آنجاست.» يعني حقيقت نوري اهل بيت(علیه السلام) در تمام عالم هستي حضور دارند. امام صادق (علیه السلام) فرمودند: « إِنَّ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ اثْنَيْ عَشَرَ أَلْفَ عَالَمٍ كُلُّ عَالَمٍ مِنْهُمْ أَكْبَرُ مِنْ سَبْعِ سَمَاوَاتٍ وَ سَبْعِ أَرَضِينَ مَا يَرَى عَالَمٌ مِنْهُمْ أَنَّ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ عَالَماً غَيْرَهُمْ وَ إِنِّي الْحُجَّةُ عَلَيْهِمْ . براي خداي عزّ و جلّ دوازده هزار عالم است كه هر كدام آنها بزرگتر از هفت آسمان و هفت زمين مي باشد. هيچكدام از (اهل) اين عوالم براي خدا عالمي غير از عالم خودشان نمي بينند و من حجّت هستم براي همه ي اين عالمها.» (بحارالأنوار ، ج27 ، ص41 ) اميرالمومنين (علیه السلام) فرمودند: « إِنَّ مِنْ وَرَاءِ قَافٍ عَالَماً لَا يَصِلُ إِلَيْهِ أَحَدٌ غَيْرِي وَ أَنَا الْمُحِيطُ بِمَا وَرَاءَهُ وَ عِلْمِي بِهِ كَعِلْمِي بِدُنْيَاكُمْ هَذِهِ وَ أَنَا الْحَفِيظُ الشَّهِيدُ عَلَيْهَا وَ لَوْ أَرَدْتُ أَنْ أَجُوبُ الدُّنْيَا بِأَسْرِهَا وَ السَّمَاوَاتِ السَّبْعَ وَ الْأَرَضِينَ فِي أَقَلَّ مِنْ طَرْفَةِ عَيْنٍ لَفَعَلْتُ لِمَا عِنْدِي مِنَ الِاسْمِ الْأَعْظَمِ وَ أَنَا الْآيَةُ الْعُظْمَى وَ الْمُعْجِزُ الْبَاهِرُ . پشت قاف عالمي است كه جز من به آن نمي رسد و من محيط هستم به فراتر از آن و علم من به آن مانند علم من است به اين دنياي شما و منم نگهبان و شاهد بر آن عالم و اگر بخواهم به سرعت جواب دهم دنيا را تماماً و آسمانها و زمينهاي هفتگانه را در كمتر از چشم بر هم زدني مي توانم ؛ به خاطر اسم عظمي كه نزد من است و منم آيه ي عظماي خدا و معجزه ي باهر.» (بحارالأنوار، ج54 ، ص336) با توجه به رواياتي كه ذكر شد متوجه شديد كه وجود امام عليه السلام در همه جاي عالم قرار دارد و شما از هر كجا و به هر شكل امام را مورد خطاب قرار دهيد به شخص امام خواهد رسيد هر چند وجود جسمي ايشان در مكان خاصي باشد. پایان / التماس دعا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
آيا هر حاجتي را از هر نقطه از جهان از اهل بيت (ع) درخواست ك - mahdy30na - ۳/اسفند/۹۲, ۱۷:۲۹
پاسخ به: آيا هر حاجتي را از هر نقطه از جهان از اهل بيت (ع) درخواست ك - mahdy30na - ۴/اسفند/۹۲, ۲۱:۵۳
پاسخ به: آيا هر حاجتي را از هر نقطه از جهان از اهل بيت (ع) درخواست ك - mahdy30na - ۵/اسفند/۹۲, ۲۳:۵۴
پاسخ به: آيا هر حاجتي را از هر نقطه از جهان از اهل بيت (ع) درخواست ك - mahdy30na - ۶/اسفند/۹۲, ۲۲:۴۹
پاسخ به: آيا هر حاجتي را از هر نقطه از جهان از اهل بيت (ع) درخواست ك - mahdy30na - ۸/اسفند/۹۲ ۰:۰۹
|