کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات جالب کاربران ایرانی در جواب شایعه پراکنی بی بی سی
۱۸:۰۵, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان! امروز صفحه بی بی سی فارسی یک خبری رو با این عنوان منتشر کرد

[تصویر: 31582851601134867339.jpg]
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مشغول تدریس زبان عربی؟؟؟Big Grin
تلاوت قرآن؟؟؟

ستاد فتنه پراکنی بی بی بعد از انتشار خبرهای دروغ در مورد ایران و بعد از کلی تبلیغ در مورد زبان مادری و این چیزا!!
این دفعه سراغ اعراب خوزستان اومده!

اون شخصی که این خبر رو منتشر کرده از خودش نمیپرسه واقعا چرا باید کسی رو به جرم تدریس زبان عربی و تلاوت قرآن دستگیر کنند؟؟؟
در حالیکه ایران جزو کشورهای هست که دروس مذهبی جز اصلی دروس مدارس به حساب میاد!
و جدای از اون از سال اول راهنمایی تا پایان دبیرستان درس عربی در مدارس تدریس میشه!

و اما یکی از کاربران که گویا از اصل قضیه خبر داره....

نقل قول:والا تا انجایی که من شنیدم تاریخ 25 فوریه نبود، 20 تا نبودن و حداقل 40 تا بودن و دلیلش هم فکر کنم بخاطر یه قتل خانوادگی با اسلحه در روز روشن بود انم برای بازجویی بوده و نه بازداشت

حالا در پایین بخشی از کامنتها(نظرات) کاربران ایرانی در فیسبوک رو برای شما مینویسم

نقل قول: شما برین مواظب باشین اسکاتلندتون بعد از ایرلند ازتون جدا نشن.به گزارش CNN پلیس اسکاتلندیار با حمله به یک نایت کلوپ چند جوان ولزی که در آرامش داشتن ویسکی مصرف میکردند را به علت فکر کردن به جدایی از انگلیس بازداشت کرده و به آنها تجاوز کردن

نقل قول:دروغ میگی مثل سگ

نقل قول:باز که خالی بستی تجزیه طلب؟؟!

نقل قول:طرفای خراسان به پیرزن سخن چینی که یه خبر روبادستکاری ویک جانبه. بین زنان محل پخش میکنه میگن بی بی سی!
Big GrinBig Grin

ویکی از جالب ترین کامنتها....

نقل قول:میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد الان دقیقا حکایت شماست ... هیچکدوم از ما ایرانیا تو شرایط خوبی به سر نمیبریم و اغلب با سختی و مجدودیت داریم زندگی میکنیم من خودم نه رای دادم نه راضی ام ولی از وقتی خبرای دروغ و کثافت کاریای شمارو دنبال میکنم دارم تحریک میشم که ۲۲ بهمن سال بعد تو راهپیمایی شرکت کنم و اینم از طرف یه ایرانی دارم بهتون میگم ...ایرانی به وطنش خیانت نمیکنه چه عرب باشه چه ترک چه کرد چه بلوچ ... اگه پاش بیفته تا آخرش واستادیم

نقل قول:خدايى تابلو كه قران نمى خوندن

نقل قول:bbc نمیخواد بیخیال اقوام ایران بشه والله ایران سوریه نیست اشتباه نکنید اقوام ایران اگاه تر از این حرفان

نقل قول:من می خوام بدونم این فعالان عرب دقیقا کجا بودن که نیروهای امنیتی اونا رو ندیدن و بعد اونا گزارش دادن؟؟؟ خودتون هم میدونید که به خاطر قران خوندن کسی رو نمی گیرن.... واقعا این خبرتون ناشیانه بود
نقل قول:اینا اگه ریگی به کفششون نبود نمیومدن دستگیرشون کنن،پس چرا نمیان منو بگیرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

نقل قول:با اين پستها فقط مى خواى بين موافقان ومخالفان اعراب در داخل تفرقه بندازى,فقط چرا از ايرلند چيزى نمى گى که ارباباتون در حال استعمارش هستن

نقل قول:شما استعمار ایرلند اسکاتلند ولز تموم کنید نمیخواد فکر تجزیه ایران باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، وحید110 ، help me ، sarallah ، آیلار ، sagheb ، السا ، m.hossein ، یاســین ، ذوالفقار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نظرات جالب کاربران ایرانی در جواب شایعه پراکنی بی بی سی - A L I - ۸/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۵

[-]