کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون رو بگید-راهنمایی کنید
۲۰:۴۶, ۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #28

(۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۰)Havbb 110 نوشته است:  راستی اینقدر استامینوفن نخور ، از داروهای متنوع استفاده کن که بدنت عادت نکنه مجبور بشی دوز بالا مصرف کنی مثلا یه بار ایبوپروفن یه بار استامینوفن یبار قهوه بخور برای سر درد خوبه یبار الپرازولام (آرام بخشه و اضطراب رو از بین میبره)
فکر کردم میخواین بگین دارو کمتر مصرف کن!Smile
این داروها کلاً پدر کبد رو درمیارن. اگر سردرد موقتی هست، با روشهایی غیر از این داروها تسکینش بدین(البته حتی داروهای طب سنتی هم که برای این موارد مفیده و در خونه‌ها موجوده هم درستش اینه که با مقدار دقیقش مصرف بشه).
اگر هم سردرد زیاد اتفاق میفته، فقط پزشک.

-----------------
در مورد موضوع تاپیک:
کل اگر طبیب بودم سر خود دوا نمودم!Big Grin
اما به محض اینکه مورد مناسبی پیدا کنم و بدونم که دلم میخواد زندگی‌ام رو کنار چه کسی بگذرونم... یعنی بشمار 3 عمل می‌کنم!Big Grin

در مورد درس و کار و اینها نمیتونم از تجارب خودم برای شما بگم چون کلاً شیوه‌ی من فرق داشته(علاقه‌ام کامپیوتر بود و از اونجا که کامپیوتر تکنولوژی ِ شرکتی هست، میدونستم درس‌های دانشگاه به دردم نخواهد خورد(و چند نمونه‌اش رو هم دیده‌ام که به دردشون نخورده) و حتی سال سوم دبیرستان رو هم نمی‌خواستم بخونم!)
اما پسرخاله‌ام از این پسرهای خوب و دوست‌داشتنی مثل شما هست. در مورد ازدواج نمیدونم چکاره هست فعلاً. البته شما میدونید چکاره‌اید و قضیه‌ی شما مشخصه در این مورد. فقط میخوام در مورد شیوه‌ی کار و درس و سربازی‌اش بگم:
همزمان با دانشگاهش توی یک قنادی بزرگ همراه هم‌دانشگاهی‌هاش پاره‌وقت کار می‌کرد. بعداً هم رفت توی یک شرکت حسابداری همینطور پاره‌وقت مشغول شد. تا جایی که من فهمیده‌ام نفع بنگاه‌هایی مثل اون قنادی و اون شرکت در استخدام دانشجوها اینه که اونها رو بدون بیمه استخدام میکنن. یعنی اگر مأمور وزارت کار بیاد باید قایم شن! اینطوری کارشناسی‌اش رو گرفت، ماه‌های آخر رفت باشگاه بدنسازی تا وقتی میره سربازی بهش سخت نگذره. توی سربازی دوره‌ی آموزشی‌اش خیلی سخت نبود، چون مدرک کارشناسی داشت. الآن هم در کنار سربازی، نیمه‌ی دیگر روز رو به همون کار می‌پردازه.

خلاصه اینکه همونطور که بعضی دوستان پیش‌تر فرمودند، با مقداری زرنگی میشه در حین درس و سربازی کار کرد.

ولی البته میشه در حین درس ازدواج هم کرد! البته ازدواج دانشجویی مزایایی هم داره که کاری ندارم. چیزی که میخوام بگم اینه که با دانشجو بودن میشه بهونه‌ای آورد برای اطرافیانی که میگن داماد باید خونه‌زندگی خاصی فراهم کنه! الآن اینطوری شده! زمان پدرها و مادرها، یا یک طبقه از خونه رو می‌دادن به پسر(اگر داشتن) یا یک اتاق(از این خونه‌ها که تو فیلمها نشون میده اطراف حیاط همه‌اش اتاق هست) یا خودشون میرفتن یه خونه‌ی خیلی ساده می‌گرفتن، و زندگی هم خیلی ساده‌تر از این حرفها بوده که حالا حتماً اول ازدواج ماشین لباسشویی داشته باشن. البته الآن ماشین لباسشویی باید باشه، منظورم به وسایلی هست که الآن اضافه میکنن به جهیزیه یا میذارن برعهده‌ی داماد مثل یخچال‌ساید‌بای‌ساید و ماشین ظرفشویی و ال‌سی‌دی و ... یعنی میخوام بگم تا پیش از تموم شدن سربازی و چند سال کار و اینها، با ساده گرفتن میشه که در همین حین سر خونه زندگی هم تشریف ببرین.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fafa* ، صهبا ، السا ، عبدالرحمن ، MohammadMeraj ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نظرتون رو بگید-راهنمایی کنید - درست پسند - ۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۴۶

پرش در بین بخشها:

بالا