|
120- ( معما)
|
|
۲۱:۰۰, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۸)namekarbary نوشته است: فکر کنم حواس پرت همون نابغه باشه. مثل افرادی که اونقدر غرق تفکراتشون می شن که توجهشونو به دنیای اطراف از دست می دن.یک امتیاز مثبت مثلا من یه دوست دارم 21 سالشه وقتی یه چیزی ازش میخام 999 بار بهش می گم لحظه ی آخر اس میدم زنگ می زنم تا یادش نره البته بازم یادش میره در حال حاضر در هیچ پروژه ی کبیر و صغیر دخالت نداره و نداشته منظورم این تیپ افراده که تعدادشون خیلی داره زیاد می شه البته می تونه دلیلش توی همون هم باشه ها اینا از بس فکرشون آشفته و مشغوله و یا سرگردان و پریشون هستن که تمرکز خدشون رو از دست دادن حواس پرتی نشانه ی نابغه ای نیست یکی از نشانه های نابغه ها حواس پرتی بوده مثل اینکه ما بگیم یکی از عارض بی پولی لاغری هس حالا هرکی لاغر بود صرفا بی پوله!!!! مساله یه طرفه است !!! درست پسند جان در معامله و در صورت مساله همین رو ذکر کردیم طلا نقره یا حالا هرچی اما در پیانه ای مشخص تاجر دوم به ذهنش نمی رسید که چنین بلایی سرش بیاد مستخدمی به شیر فرشی میره یک سطل شیر میخره ولی شیر فروش برای شیر در پوش نمیذاره و مستخدم هم درپوش با خدش نیورده سطل ر روی سرش می ذاره و به طرف خونه ی اربابش میره در همین حین یه شاهین یه مار شکار می کنه تو هوا می بره اما از دهن مار چند طره زهر داخل شیر میریزه به طوری که اصلا خدمتکار متوجه نشده حالا مستخدم بدن تست شیر با اون غذا درست می کنه ارباب هم بدون تست اون رو به مهمن ها می ده همه میمیرن قاضی پی مقصر می گرده همه حاضر میشن و این ماجرا رو تعریف می کنن از اول تا آخرش قاضی متهم رو شناسایی می کنه اون کی بوده ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 114,456 |