|
برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟
|
|
۲۲:۳۰, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۳ توسط حسین14.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درسته سوالم کلی بود ولی یه نکته
هی جمعه میاد هی جمعه میره ......... وباز کار به تسلسل البته متاسفانه تو این بین هم هی یکی یکی اواز ناگهان بانگی بر امد خواجه مرد را می شنویم خوب چرا امام برا ما ظهور نمی کنه (ظهور شخصی) معلومه لیاقت می خواد چرا نداریم!!!!!!!!؟؟ گره کار چیه که ( خودم رو میگم ) انقدر شل ام ؟ سستم !!!!!!!!!!!! ![]() امام می خواد روی من حساب باز کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این جور وقتا یاد یه گفته از ایت الله بهجت می افتم که میفرمود غذای شبه ناک ............ چه کار باید کرد؟؟؟ جدی میگم .... قبلا هم چنین بحثی راه انداختنم ولی جوابی حاصل نشد اگر هم این مشکلات و شل و ول بودن ها ربطی به غذای مصرفی نداره خوب بهتر ولی پس گیر کار کجاست؟؟؟؟؟؟؟ چرا من انقدر ضعیفم که امامم با دیدن پروندم باید ناراحت بشه که باز عقب افتاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هنوز اماده نیستی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا گناه انقدر راحت زمینم می زنه فرق من با اونهایی که بایه ایه از قران اولیای خدا شدن چیه گیر کار کجاست عمر هم در گذره پیرا دارن میرن جوونا هم دارن پیر میشن تازه انقدر جوان مرد یکی پیر نشد و به قول اقایی حیف است بسوزیم ............ منتظر راهنمایی های شما هستم بسوزیم یعنی بی مورد بمیریم امدم خوردم خوابیدم و مصرف کردم و اخر هم رفتم ...... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - حسین14 - ۹/اسفند/۹۲, ۱۵:۵۱
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - Mohammad Trust - ۹/اسفند/۹۲, ۱۶:۰۳
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - سیمرغ - ۹/اسفند/۹۲, ۱۶:۰۵
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - حسین14 - ۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۰
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - وافی - ۹/اسفند/۹۲, ۲۳:۲۲
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - soheyl68 - ۹/اسفند/۹۲, ۲۳:۳۳
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - وافی - ۱۰/اسفند/۹۲, ۰:۰۷
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شناخت امام عصر (علیه السلام)چه باید کرد. | seyed313 | 0 | 1,265 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: seyed313 |