|
برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟
|
|
۰:۰۷, ۱۰/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۰:۰۸ توسط وافی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۳)soheyl68 نوشته است: سلام من وقتی فهمیدم یکم منم بزرگ شده ،که دیدم دیگه کارای خوب مثل نماز و دعا و کمک به دیگران حال نمیده منظور من این بود که خودم برای خودم مهمتر از هر چیز دیگه بودم ... که این شاید برای خیلیا چیز عادی باشه ولی برای کسی که مدعی نوکری امام زمانه یک فاجعه هست چون گاهی وقتا پیش میاد آدم به خاطر خودش دل دیگران رو میشکنه ... به خاطر نفع خودش حاضر میشه حق دیگران رو پایمال کنه ... یه وقت بر میگرده میبینه به خاطر خودش خودشو نابود کرده به زبون ساده بگم ... عاقا باید نه در حرف بلکه در عمل خودتو فراموش کنی ... به خاطر خدا و امام زمان زندگی کنی شاید اولش شبیه شعار باشه ولی باید اینو هدف قرار داد و برای رسیدن بهش برنامه ریخت ... مثلآ من روزای اول با خودم قرار گذاشتم تعداد افرادی رو که در روز ازشون تشکر میکنم یادداشت کنم ...یا اینکه همیشه در سلام دادن سبقت بگیرم ... بعدش یه کار سخت تر ... مثلآ تصمیم گرفتم برم جلو با کسایی که ازشون متنفر بودم سلام و احوالپرسی کنم (خیلی سخت بود )همینجوری باید با یه مکانیسم اصولی و کارآمد ، خوب بالاخره به یه مرتبه ای از بندگی برسیم ان شاء الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - حسین14 - ۹/اسفند/۹۲, ۱۵:۵۱
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - Mohammad Trust - ۹/اسفند/۹۲, ۱۶:۰۳
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - سیمرغ - ۹/اسفند/۹۲, ۱۶:۰۵
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - حسین14 - ۹/اسفند/۹۲, ۲۲:۳۰
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - وافی - ۹/اسفند/۹۲, ۲۳:۲۲
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - soheyl68 - ۹/اسفند/۹۲, ۲۳:۳۳
پاسخ به: برای حفظ دین در این دوره باید چه کرد؟؟ - وافی - ۱۰/اسفند/۹۲ ۰:۰۷
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شناخت امام عصر (علیه السلام)چه باید کرد. | seyed313 | 0 | 1,265 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: seyed313 |