کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۴۲, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۱۶:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #62
آواتار
برداشت من اینه که میتونید حج رو تحریم کنید از نظر شرعی مشکلی نداره (از حرف ایشون) به دلیلشون دقت کنید .کالا هم میتونید نخرید .این از جواز شرعی
جواز عقلی هم که قبلا راجع بهش حرف زدیم .
میمونه غیرت شیعیان ایرانی ....
ما به تکلیف خودمون عمل میکنیم تبلیغ میکنیم . وبلاگ میسازیم .مهم برای من اینه که به دشمن ایران .شیعه . امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک نشه .مهم اینه که جلو امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)و خداوند بزرگ جوابی برای گفتن داشته باشم .تاثیر و نتیجه با خود خداوند است .تاثیر و نتیجه برای من همون رضایت پروردگارمه با امام زمانش(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
بحث دادن فتوای کلی با عمل شخصی فرق داره .مثل تحریم شیرینی دانمارکی .مسعولین نمیتونستند مستقیم عمل کنند بنا به مصالح سیاسی اما عمل مردم هیچ هزینه سیاسی و ... نداره
چطور برای حقمون(انرژی هسته ای )بورکینا فاسو هم ما رو تحریم میکنه اما ما برای دفاع از همنوع نباید ........
بعد این همه مدت میبینم امام خمینی (رحمة الله علیه) واقعا چه فکری داشته جملاتشون رو باید رو قلب حک کرد .نظراتشون رو راجع به حج در وبلاگ بخونید .
داستان اجاره دادن شتر ها برای زیارت حج مامون رو بخونید ....
من که تا حالا با هر کی صحبت کردم نتیجه داده. شما هم دست کم نگیرید ما فقط عمل میکنیم نتیجه عمل با خداست(مهمترینش رضای پروردگاره که حاصل میشه)حالا با هر نتیجه ای که گرفته بشه
یا حق

پ ن : تلفنی فایده نداره هر کس برداشت خودش رو بازتاب میده یا سوال نکنید یا اگه کردید کتبی .
عمل مستحب که استفتا نمی خواد!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، آرین (الهه.ع) ، Hadith ، fazel ، ريحانه الرسول ، حلما ، ehsan_mt ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: جهاد؟! - سرود پیروزی - ۱۵/خرداد/۹۰, ۱۹:۰۴
RE: نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم - وحید110 - ۲۰/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۲
دفاع از شیعیان بحرین... - سکوت - ۱۳/تیر/۹۰, ۱۰:۴۵

[-]