کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار
۶:۰۶, ۲۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
السلام علیک یا اباعبدالله

برادر عزیزم بیداری اندیشه
این بخشی از نکاتی بود که شما اشاره نموده بودید:
نقل قول:بنده که هنوز کسب حلالم مشکل داره، غیبت می کنم، غرور ناشی از اطلاعات و آگاهی هام دارم، اخلاص در اعمالم نیست و حتی در خالص ترین حالت باز کسانی یا چیزهایی رو شریک خدا قرار میدم، می تونم کسی رو به حق و روشنی دعوت کنم؟ و حالا کردم آیا باید انتظار داشته باشم دعوت من چقدر تاثیر کنه؟
در اینکه تقوای فردی لازمه و ما باید به دنبال اون باشیم هیچ شکی نیست.هرگز
اما سوال اینه که آیا ما می تونیم به تنهایی حلیت روزی و کسبمونو در دنیای کنونی خودمون به تنهایی ایجاد کنیم؟ وقتی دشمن ما ساختار ایجاد کرده(اعم از ساختار های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و ...) و ما در ساختار دشمن قرار داریم چطور می خواهیم تقوای فردیمون رو حفظ کنیم.
متلا وقتی ما در یه اپارتمان که با طراحی مدرن ساخته شده که اساسش بر بی عفتی هست باشیم و تصمیم داشته باشم که عفت و حیای خانوادمون در این سیستم حفظ بشه و تازه حفظ کافی نیست بلکه باید ارتقا پیدا هم کنه تا ما رشد داشته باشیم.
آیا ممکنه؟ نمی گم اصلا نمی شه ولی به مرور روی ما اثر میذاره و لااقل جلوی رشد معنوی انسان رو میگیره.
از اینا می خوام سه تا نتیجه بگیرم:
- برای حفظ و ارتقای تقوای فردی در شرایط کنونی و با توجه به پیچیدگی ساختار تمدنی و سبک زندگی مدرن نیاز به یه اقدام جمعی هست و هر فرد به تنهایی در حفظ تقوای فردیش هم مشکل داره مگر خواص خاص.
- بر فرض هم که بتونه تقوای فردیش رو حفظ کنه ،کمکی به مقابله با دشمن نکرده و درحالیکه ما درگیر مراقبت از کلاهمون هستیم که باد نبره، شیطان با ساختار زیستی که ایجاد کرده جوامع رو به سمت ظلمت میبره و عرصه بر نور ضیق میشه.
- شیطان به این سیستم با کار جمعی و در مرتبه بالاتر با کار سازمانی رسیده. در پست قبلی به تفاوت فرد و جمع اشاره کردم. همونطور که اون تونسته صفات رذیله رو به در جامعه همه گیر کنه و به چیزی به اسم گناه اجتماعی برسه برای عصر ظهور نیاز به تقوای اجتماعی هست و تسلیم اجتماعی به ولایت و نور نیاز هست.
گناه اجتماعی با اینکه همه افراد تک تک گناه کنند فرق داره.گناه اجتماعی با تصمیم مشترک و با همکاری همه افراد با هم ایجاد میشه. این سیستم تمدنی که امروز جهان رو اداره میکنه از به هم گره خوردن میلونها اراده انسانی با تلاش شیطان شکل گرفته.در مقابلش هم برای تحقق ولایت اجتماعی به چیزی بیش از فرد خوب و حتی افراد خوب نیاز هست.به گروه و بالاتر از اون سازمان و بالاتر از اون جامعه و بالاتر ازون جوامع و ساختار تمدنی الهی نیاز هست تا اراده الهی تاریخ رو متحول کنه و موازنه قدرت بین دستگاه ابلیس و دستگاه حضرت رسول به هم بخوره و زمین برای ظهور ولایت جهانی فراهم بشه.
در چنین شرایط پیچیده ای تقوای فردی ما هم در این مسیر مبارزه تمدنی حفظ و ارتقا پیدا میکنه و برای خود ما در نهایت از حضور در این جبهه مبارزه همین تقوا میمونه و بس.
یا عباس ادرکنی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، جوینده حق ، محیصا ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - محسن1979 - ۲۴/آذر/۸۹ ۶:۰۶

[-]