(۲/فروردین/۹۳ ۱۹:۵۴)دل خسته نوشته است: سلام
می دونید که یکی از بزرگترین معزلات چامعه ما وجود ثروت در دست قشر تجمل گرا و رفاه طلب هست که متاسفانه این ثروت رو در راه های نامشروع و حتی راه های مشروعی که به جامعه ما ضربه می زنه خرج می کنند.
مثلا با خرید یک ماشین گرون قیمت که علاوه بر ایجاد فاصله طبقاتی ، چشم و هم چشمی ، اسراف و ... باعث خروج ارز از کشور می شه.یا مثلا سفرهای خارجی تفریحی بی مورد یا حتی انتقال دائمی ثروت به یک کشور غربی
خوب برای رفع این معضل راه هایی مثل جلوگیری وجود داره ، لیکن در حوزه ی اختیارات ما نیست و نیاز به جکم حاکم شرع داره
حالا پیشنهاد من چیه؟
من پیشنهاد می کنم که دوستان در این تاپیک در مورد روش های انتقال شرعی این سرمایه به مسیر مناسب پیشنهاداتشون رو مطرح کنند که ان شاء الله بتونیم عملیش کنیم.
هدف از این انتقال ثروت این هست که ما راه هایی رو پیدا کنیم که یک ثروتمند که عموما اهل اسراف و اخراج ارز هست رو متمایل کنیم به این که سرمایه رو در راهی خرج کنه که این سرمایه باعث رشد کشور می شه ، مثلا در راه تولید ، کارآفرینی و ... ، مهم هم روش های دوستانه و مناسبی هست که اون ثروتمند بهشون تمایل نشون می ده ، به عنوان نمونه فروش یک جنس مورد نیاز قشر مرفه که به اون جنس نیاز دارند و بازده خوبی هم برای تولید کنندش داشته باشه و علاوه بر اون بتونه سودی هم به اون ثروتمند برسونه
به بیان دیگه ما قصد داریم با جنگ نرم دشمن در خروج ثروت ها از کشور مقابله مشابه و موثر کنیم.
باید روش های سرمایه گذاری اسان فراهم بشه ( نه مثل بانک که در دراز مدت واقعا ضرر میده) تا پول و سرمایه صرف خرید طلا و مسکن نشه و همه ی افراد جامعه حتی کودکان ( هر کودک مقداری پس انداز داره که معمولا بی استفاده باقی می مونه) سرمایه هاشون در جامعه گردش پیدا کنه