کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
۲۰:۰۵, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۱ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #34

(۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۴۰)مصباح نوشته است:  ببخشید من چون با گوشی میام نقل قول برام کار نمی کنه:
توی پست21 که می گید هرکی بگه اگه فلانی بره بهشت اشتباه محض می کنه!
این حرف رو علامه حسن زاده گفتن؛ مرحوم دولابی گفتن و بقیه
البته اگه نگید بحث انحرافیه‏!‏‏!‏‏!‏

اما پاسخ به شما :

در مورد مرحوم دولابی بنده اطلاعی ندارم ولی در مورد علامه حسن زاده ی آملی بیاد خدمتتون عرض کنم که آقای صمدی آملی که از شاگرانشون هستن در یکی از جلساتشون مسائلی رو مطرح کردند و منسوب کردند به جناب علامه حسن زاده ی آملی که بعد از اینکه علامه این مسائل رو شنیدند شدیدا تکذیب کردند و گفتند این اعتقاد من نیست که این ها هم ممکن است به بهشت بروند و دست خط ایشان هم موجود است.

به علاوه هر کس با هر سطح علمی ای هم چنین مساله ای رو بیان کنه در تضاد با آیات و احادیث هستش و غیر ممکن است بر اساس قرآن و احادیث که کسی چون شمر و ... به بهشت بروند.

(۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۰۲)Havbb 110 نوشته است:  آیا به عنوان مثال مولوی و امثال مولوی در آثارشان اصل را بر توهین گذاشتند و گمراهی پیشه کرده اند یا اینکه غالب اشعار ماهیتی مثبت و اخلاقی (با الهام گرفتن از آیات و روایات) داره؟ چند اشتباه نباید باعث بشه کل کار امثال مولوی زیر سوال بره و اونها رو گمراه بدونید
عرض کردم که انتظار عصمت و عدم اشتباه از انسانهای غیر معصوم انتظار بیجایی هست ، دلیلی نداره با چند اشتباه کسی تکفیر بشه و گمراه شناخته بشه... این نوعی سفسطه هستش.

بنده قبلا هم خدمت شما عرض کردم که منکر شعر های زیبا و مهارت های ادبی این افراد نیستم اما بحث من شخصیت این افراد هستش که گمراه هستند و این رو فقط کسی میتونه خوب متوجه میشه که به کلیت اشعار و آثار این افراد و نظر خود سایر شعراء و افراد هم تراز ایشان را بخواند و حب و بغضی هم نسبت به این افراد نداشته باشد.

من منکر مفاهیم اخلاقی موجود در شعرهای این افراد نیستم وگرنه یزید لعنة الله علیه که جاودان در آتش است (بر خلاف سخن عده ای که هنوز مفاهیم ساده را درک نکرده اند) هم شاعر خوبی بوده است.

این هم دستخط علامه حسن زاده آملی در رد تهمت هایی که به ایشان زده شد:

[تصویر: dastkhat.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای - al-shia - ۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۰۵

[-]