کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟
۲:۳۷, ۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
درسته صدا و سیما مستندها و سری برنامه های گوناگونی در مورد صهیونیسم ، آخرالزمان و مهدویت ساخته و خواهد ساخت
به سوی ظهور
آرماگدون (ارتش سایه ها)
و تعداد زیاد دیگه ای که الان اسامیشون رو حضور ذهن ندارم
حتی در مورد بحثهای سیاسی و مخصوصا 11 سپتامبر الان داره سری برنامه های (پنجه شیطان) پخش میشه که ظاهرا از کارهای (الکس جونز) هم استفاده میشه

اما در مورد مستند ظهور به نظر من باید بحثهای بیشتری کرد.خیلی از حرفها نیاز به اثبات رسمی و علنی دارن و نمیشه با چند نتیجه گیری آنها را در تلویزیون پخش کرد.بعضی مطالب هم نادرست هستن که من در حال نقد مستند به آنها می پردازم

البته صدا و سیما کلا محدودیتهای خاصی هم داره.بعید می دونم در تاریخ 30 ساله برنامه ای یا مستندی در مورد احضار ارواح یا پرستش شیاطین در تلویزیون پخش شده باشه و کلی محدودیت دیگه

در مورد (راز) هم متاسفم که سعی شد اینطور القا بشه که این برنامه جای برنامه دیگه ای اومد و واقعا مسئولین صدا و سیما کمی مصلحت خودشون رو در نظر گرفتن تا مصلحت جامعه
مطلع هم هستم که ضربه ای اساسی در این زمینه خوردن
برنامه راز هم چیزی بود که نیازش مدتها احساس میشد و جایگاه خاص خودش رو داره ولی نه جای مستندهای افشاگر رو میگیره نه جای اون برنامه دیگر تلویزیونی Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، hamed ، oO DaViD Oo ، Amir ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، 1404 ، سیماباروتیان ، زاهده ، sino ، bentolhoda ، you know ، boghz ، ONLY66 ، MESSENGER
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - مهدی - ۹/آبان/۸۹ ۲:۳۷
xmntazer - xmontazer - ۲۸/اردیبهشت/۹۰, ۱۲:۵۴
RE: پخش از صدا و سيما - king.red20 - ۵/مرداد/۹۰, ۱۲:۰۲

[-]