کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به تله کینزی اعتقاد دارید؟ (بعد از خوندن تاپیک نظر بدید)
بله ، انجام میدم
بله ، انجام نمیدم
نه
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تله کینزی
۱۹:۲۹, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
ممنون از انتقاد به یه تازه کار
منظور از این که گفتن از این فکرا نکنید همون باور نداشتن این مسائل هستش.
سفیروت هم دید کابالیست ها به خداست. شما می تونید نقطه نظرشون رو همینجا ببینید.
نزدیک شدن به هر سفیروت می تونه به شما قدرتی بده. من خودم سفیروت ها رو باور ندارم
کلمه الله هم چیز دیگه ای هست. دونستن هر حرفش به شما قدرتی میده. این رو هم کابالیست ها و هم امامان باور دارن. امامان هفتاد و دو حرفش رو می دونن و آسف بن برخیا هم یک حرفش رو می دونه. این یکی رو باور دارم. اما خودم دوست ندارم ازش استفاده کنم. چون توی تفکرات من یکجور کفر محسوب می شه. خواندن کلمه الله از طرف بنده خدا رو مجبور می کنه که اون کار رو براش انجام بده. می دونم که خدا این اجبار رو با قضا و قدر به اختیار تبدیل می کنه اما در دیزی که بازه...
آقای صدیقی هم حجت الاسلام نیستن. یه کابالیست هستن. یا بهتره بگم یه جادوگر هستن. به ما میگن ادب از که آموختی؟ از ... خوب پس حرفش رو باید توجه کرد. در ضمن از چند نفر شنیدم که دنبال تمرینات تمرکز تله کینزی رفتن اما نتیجه نگرفتن. ولی این تمرینات به اونا آرامش داد و حالت روزمره شون بهتر شد.
حد قرمزی که اسلام تایین کرده مشخصه. مثالش چیز هایی هست که بهش می گیم دعا. حاشیه های مفاتیح رو حتما دیدین. علم اینا رو ثابت می کنه؟ پس جادو هستن. جادو رو اسلام قبول داره. اما عین یحود، فقط جادو رو قبول نداره. حتی استفاده از اون رو فقط تا یک حد خاص قبول داره. مثلا شما یه دعا بخونی و از آسمون واست طلا بیاد. من اگه کابالیست بودم اینو باور داشتم. الانم باور دارم اما اسلام میگه با این کار جهنم رو برا خودت خریدی. توجه کنید به آیه 102 سوره بقره.
در کل بگم که جادو رو اسلام باور داره اما استفاده از اون رو باور نداره و میگه حرامه. اخه. جیزززه! نظر من هم همینه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
تله کینزی - فدايي ولايت - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۷:۱۳
پاسخ به: تله کینزی - قلب - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۸:۵۲
پاسخ به: تله کینزی - قلب - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۹:۰۲
پاسخ به: تله کینزی - arnh - ۲۰/بهمن/۹۲, ۲۰:۳۱