|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۸:۰۱, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۱۶ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۶:۴۲)sanjabi نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) کوچه بازاری به معنای بد شدن نیست ولی چه چیزی رو برای چه چیزی به کار ببری مهمه که ای دو تا به هم میخورن یا نه. من با هر حرف عامی مشکل ندارم ولی این در شان قرآن و پیامبر نیست که بخوان اینجوری تفسیر کنن. در ضمن از قدیم گفتن: اگر داری تو عقل و دانش و هوش. . . . . . . . . برو دیپلم بگیر فالوده بفروش هرچه از دوست می رسد نیكوست. . . . . . . . . . . آب شلغم بهتر از آب كدوست كبوتر با كبوتر باز با باز. . . . . . . . . . گرفت مادر زنم ناگه مرا گاز (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۵)ANTI MASON نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است:اگر استاد قرار بود مثل خیلی ها عین برج زهر مار بیاد حرف بزنه که من خوابم بگیره همون بهتر که اصلا حرف نزنه چون اکثر مخاطب های استاد جوون هایی مثل من هستند . شما مثل اینکه نمیبینید جوون ها از سخنرانی ها زده شده اند و راه جذب جوون ها رو افرادی مثل رائفی پور خوب بلدند غرب هم با زبون جوون ها داره اونا رو جذب میکنه در ضمن شما محتویات سخنرانیشون رو نقد کن نه این که دنبال این چرت و پرت ها باشی.چون اکثر مخاطب های استاد جوونن و نقدتون رو نمیپذیرن حالا هی شما این بحث مضخرفو ادمه بده .این نقد به مفت هم نمیارزه.اینهمه دکتر و سخنران داریم که بعضی وقتها با مخاطب هاشون شوخی میکنن.من که دیگه حاضر نیستم توی این بحث های بی محتوا شرکت کنم(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) اگر استاد قرار باشه بیان این حرفارو بزنن که شما خوابتون نبره همون بهتر که اصلا حرف نزنه. دلیل نمیشه که شما جونید اقای رائفی پور هر چی که شما دوست داشتید بگه. بله بلدن چه طوری سخنرانی کنن که مخاطباش زیاد بشن ولی حق ندارن هر چیزی که دوست داشتن بگن. من در حدی نیستم که بخوام محتویات سخنرانیشون رو نقد کنم. بله من از نظر شما چرت و پرت میگم شرکت نکنید. شما مثل اینکه نمیفهمید من چی میگم. من گفتم اصلا شوخی نکنن؟؟ جواب بدید کو کجا این حرف رو زدم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |