|
یاس
|
|
۱:۴۸, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
و اما ... بنده زمانی که این مطلب را در یکی از وبلاگ ها که آدرسش را به سایتم فرستاده بودند مشاهده کردم تنها افسوس خوردم و افسوس . . . این مطلب سر تا پا اشکال به نوعی قصد روشنگری دارد ، دست عواملش درد نکند ، نیت پاک است اما نتیجه تماما ضربه به این حرکتی است که آغاز شده . دوستانی که در کار نقد هستند و با کمترین اطلاعات و مطالعه این گونه نقدهارا ارائه میدهند بدانند که این گونه مطالب خیلی ، خیلی به کارهایی که کرده ایم ضربه میزند ! نقل قول:آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان آن خواننده ای که شما از ان نام میبرید " یاس " است ، درست که موسیقی و مخصوصا این سبک اشکال شرعی دارد و ما هم آن را تایید نمی کنیم اما خارج از بحث فقهی به ادامه مطلب میپردازیم که این خواننده شاید تنها رپر واقعی ایرانی باشد که از بین این همه رپ های بی کیفیت و سطح پایین ، رپ واقعی که صرفا برای امید و درد جامعه ساخته شده است را اجرا میکند و این حرف در بسیاری از آهنگ های وی مشهود است . . . در دوران جهالت مان به این سبک ها گوش میدادیم اما این فرد به دور از هرگونه مسائل سیاسی و عرفانی و دینی به اصل کارش میپردازد که همان همدردی و انتقاد استنقل قول:نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . در آیین کابالا و شاید فراماسونری که الهه هارا مورد ستایش خود قرار میدهند هیچ اسمی مشابه کلمه یاس هم حتی قرار ندارد و دلیل انتخاب این اسم هم مخفف نام خود خواننده که یاسر است نیز هست ، در ضمن برای ادامه مطلبتان چرا نام یاس را به شیطان تشبیه می کنید در حالی که هیچ جا و هیچ مدرکی مستدل بر این ادعای شما نیست ، تمامی انسان های فاخر در ادبیان حضرت فاطمه زهرا را تشبیه به یاس کرده اند ( البته نه این که ربطه به ان داشته باشد فقط از روی عمد گفتم ) پس حتما اینها هم قصد دوز و کلک را داشته اند خدای نکرده !!! لذا اینکه بی هیج دلیل و مدرک درست و حسابی یاس را تشبیه به شیطان برای پیشبرد مقالتان میکنید نمیشود به این تکه از متن هم اعتماد کرد نقل قول:(( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) شاید در این تکه از مطلب حق با شما باشد متاسفانه یک اشکال رپ در ایران از نوع اجتماعی این است که سعی میشود خدارا مقصر این بدبختی هایشان نشان دهند در حالی که اراده انسان اول و آخر تصمیم گیرنده راه خودش است اما باز هم این تکه نمیتواند دلیل بر این حرف ها باشد نقل قول:در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : شاهکار این مطلب در همین جاست که از کجا به کجا میکشد ، مانند آن مطلبی که درباره انقلاب اسلامی ایران و فراماسونری قبلا نوشته بودیم شده است که 22 ماه 11 لذا ...... دوست عزیز برای عدد 9 این کاربردی که شما میخواهید از آن بیرون بکشید است در آیین کابالا است نه فراماسونری . . . کمی از فراماسونری و کمی از کابالا ، این دو مقوله ای متفاوت با هم را دارا هستند و اگر بگیریم یاس به احتمال 1% ماسونر است استفاده از آیین کابالا برای وی هرگز مقدور نیست ... نقل قول:در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . شما با چند کتاب و مدرک و ادله این حرف را میزنید ؟ عزیز اعداد برایشان مقدس است و به عنوان نماد استفاده میکنند نه ارتباط با شیطانی که شما میگویید ، راه های ارتباط با اجنه و شیاطین در آیین کابالا مشهود است که اگر وی کابالاییست بود حتما از یک نماد باید استفاده میکرد که نکرد و اگر ماسونر است ( که نیست ) هرگز رتبه اش از 4 بالاتر نیست و اگر زیر 4 باشد که خدا را باید بپرستد و به ادیان الهی پایبند باشد و اگر بالاتر از این مقام باشد که مطمئن باشید با ان مقامش پی این کارها نمی امد و از خدا و کمک به مردم نمیخواند اما این که وی درباره طبقه دوازده میخواند و شما ان را فقط به خاطر یک عدد به امام زمان و سپس دین مرتبط میکنید باید گفت که این حرف برای هر خواننده این متن خنده دار است چون حتی یک ارتباط کوچک هم بین این تکست و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست ، عزیز خواهشا اگر مدرک و ادله ای برای حرفتان ندارید از حرف های صد من یک غاز استفاده نکنید ... ادامه تکست همین فرد درباره سختی های زندگی و این که بعد از هر سختی آسانی است صحبت میکند که همان کلام خدا است ؟ ( آیا یک ماسونر یا کابالاییست حرف های خداوند را ترویج میکند ؟) فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا (5) إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا به يقين با (هر) سختى گشایشی است!(آرى) مسلما با (هر) سختى گشایشی هست اما نقد حرفهایتان بس است و ثابت شد که اینگونه دلایل ضعیف هیچ کمکی به روشنگری نمی کند بلکه ضربه نیز میزند به طوری که اگر فردی کلمه فراماسونری و این گونه کلمات را بشنود به یاد یک سری حرف های بی ربط می افتد و از انجا که بسیاری از دوستان در این باره مقالات قوی داده اند و خواهند داد و توانستند روشنگری های واقعی را انجام دهند اگر حرفی از فراماسونری در کلامشان گفته شود به نوعی انها را مسخره میکنند که در بسیاری از پاسخ های این تالار مشاهده میکند چنین برخورد هایی را. چه دوستان نویسنده این مطلب چه دیگر دوستان که اینگونه مطلب ارسال میکنند بدانند که این کار افراط در این امر است ،حرف هایی نظیر انقلاب اسلامی ایران و فراماسونری ، انتی ویروس ناد32 یا آرم آدوب ریدر یا نام یک آدرس اینترنتی لینک باکس به نام مرلین باکس و از این دست مطالب بی ربط ! دوستان ببخشید که طولانی شد این مطلب اشکالات زیادی دارد اگر نقدی بر حرف های بنده بود حتما بفرمایید ! التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

به این سبک ها گوش میدادیم اما این فرد به دور از هرگونه مسائل سیاسی و عرفانی و دینی به اصل کارش میپردازد که همان همدردی و انتقاد است