کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صاحبان حق عظیم (حق پدر و مادر)*&
۱۵:۳۸, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
اَللَّهُمَّ خَفِّضْ لَهُما صَوْتى، وَ اَطِبْ لَهُما كَلامى، وَ اَلِنْ لَهُما عَريكَتى، وَاَعْطِفْ عَلَيْهِما قَلْبى، وَصَيِّرْنى بِهِما رَفيقاً، وَ عَلَيْهِما شَفيقاً

و خداوندا، صدايم را در محضر آنان ملايم ‏كن، و گفتارم را بر آنان دلنشين فرما، و خويم را نسبت به آنان نرمى عنايت كن،و قلبم را بر هر دو مهربان ساز، و مرا نسبت به هر دو خوش رفتار و دلسوز قرار ده

اَللَّهُمَّ اشْكُرْ لَهُما تَرْبِيَتى ، وَ اَثِبْهُما عَلى‏ تَكْرِمَتى، وَاحْفَظْ لَهُما ما حَفِظاهُ مِنّى فى صِغَرى

خداوندا هر دو را به پاس تربيت من جزاى نيكو ده ، و در مقابل آنكه مرا گرامى داشتند جزاى خير عطا فرما،و هرچه را در كودكى نسبت به من منظور داشته ‏اند در حق ايشان منظور كن

اَللَّهُمَّ وَ ما مَسَّهُما مِنّى مِنْ اَذًى، اَوْخَلَصَ اِلَيْهِما عَنّى مِنْ مَكْرُوهٍ، اَوْضاعَ قِبَلى لَهُما مِنْ حَقٍّ، فَاجْعَلْهُ حِطَّةً لِذُنُوبِهِما،وَ عُلُوّاً فى دَرَجاتِهِما، وَ زِيادَةً فى حَسَناتِهِما،يا مُبَدِّلَ السَّيِّئاتِ بِاَضْعافِها مِنَ الْحَسَناتِ

خداوندا اگر از جانب من آزارى به آنان رسيده، يا از من كار ناخوشايندى ديده ‏اند، يا حقى از آنان به وسيله من از بين رفته، همه را موجب پاك شدن آنان از گناهانشان و مايه رفعت مقامشان و افزونى حسناتشان قرار ده،اى كه بديها را به چندين برابر به خوبى تبديل مى ‏نمايى
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، Seyed Mohsen ، علی 110 ، zarati313 ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، saloomeh ، مسافر ، محمداحسان ، rastin ، ياسر ، تازه مسلمان ، محیصا ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، Tolou ، بیداری اندیشه ، احیاء ، Farzaneh ، maryam 135 ، nafas ، منادی حق ، kashkol-ir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: صاحب حق عظیم - علی 110 - ۱۸/بهمن/۸۹, ۱۱:۴۶
ماجرای شهیدی که به جهنم رفت - K-1 - ۴/خرداد/۹۰, ۱۶:۴۹
RE: حق پدر بر فرزند...(به بهانه روز شریف پدر) - MESSENGER - ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۸
احترام به والدین - Abasaleh - ۱۹/دی/۹۰, ۱۲:۵۷
احسان به پدر و مادر - sajad0511 - ۱۴/اردیبهشت/۹۲, ۱۱:۱۰
پدر ومادر - یا ابوالفضل - ۹/تیر/۹۳, ۲۲:۳۴

[-]