کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یاس
۲۰:۴۶, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۰ ۳:۳۲)وحید110 نوشته است:  سلام
راستش من خیلی حیلی کم اهنگ گوش میدم .چون به سکوت خیلی علاقه دارم
در مورد رپر ها ۲ نفر معمولا طرفدار زیادی دارند یکی همین اقای یاس و یکی هیچکس .
به نظر حقیر زیاد دنبال متن و محتوای شعر های رپرها نریم بهتره .چون از نظر شعری و محتوایی با ادمهای اهل فن و سطح بالا طرف نیستیم .بعید میدونم چیزهایی که میخونند غیر از اون هدف اولیه و ظاهری هدفی پشتش باشه .
درسته اکثر شعرهاشون از نظر حتی اهنگ و ساخت و ... مشکل اساسی داره اما سطحشون اونقدری بالا نیست که بتونند شعرهاشون رو پر مایه بیرون بدن .(به قولی شعر رپ عامی و ساده باید باشه برای بر قراری با مخاطب)
مثل این میمونه که برای انشای یک دبستانی کنگره نقد و برسی بزارید و از نظر فلسفی عرفانی بخواهید برسی کنید!
در کل نمیشه به وبلاگهای بی نام و نشانی که برای جلب خواننده مطلب های غیر کارشناسی میزارند اعتماد کرد . این وبلاگها که اکثرا توسط جوانان کم سن و سال ایجاد میشود در اثر جو گرفتگی شروع میکنند به مقاله نوشتن و برای اینکه خودشون رو مطرح کنند سعی میکنند مطلبی نو خلق کنند و چون پشتوانه فکری مطالعاتی و تجربی کمی دارند معمولا به بیراهه میروند و میشود حکایت همون بد دفاع کردنی که باعث میشه به اصل مطلب و حقیقت ضربه زده بشه.
یا حق

اين كه شعراشون لايه هاي پنهان نداره(نه در همه موارد) بد نيست اين ويژگي رپه كه با مخاطباش رك صحبت ميكنه به نظر من رپ هاي خوب تو ايران هست مثل كاراي هيچكس و دبستاني هم نيست!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
یاس - Amir - ۲۶/خرداد/۹۰, ۰:۵۲
RE: یاس ، رپ ، فراماسونری ( مهم ) - DOROOD - ۲۶/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۶
من همونم که میدونم - meh50ran - ۲۷/خرداد/۹۰, ۲۲:۱۱

پرش در بین بخشها:

بالا