|
دجال یا سفیانی ...!
|
|
۳:۰۳, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از يحيى حضرمىّ نقل است كه گفت: از حضرت أمير عليه السّلام شنيدم مىفرمود:
روزى رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله سر مبارك خود بر زانوى من نهاده و خوابيده بود و ما نزد او نشسته بوديم كه حرف از دجّال به ميان آمد، به من گفتند: دجّال كيست؟ در اين حال رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله با صورتى سرخ بيدار شده و فرمود: در چه موضوعى سخن مىگوييد؟ عرض كردم: اى رسول خدا، مرا از دجّال پرسيدند. فرمود: من از براى شما از غير دجّال مىترسم، گفتم: اى نبىّ اللَّه آن چيست؟ فرمود: از واليان گمراه و گمراهكنندهاى كه پس از من خون عترت مرا مىريزند، من با هر كه با آنان بجنگد در جنگم، و با هر كه با ايشان آشتى باشد در آشتى و صلحم. (احتجاج-ترجمه جعفرى ج1 601 ) رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله فرمود: «چشم دجّال سبز است». (پيام پيامبر ترجمهفارسى ص : 473 كيفر كسى كه با خاندان پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دشمنى كند . محمّد بن مروان از امام صادق (علیه السلام) نقل كرده است كه رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر كس با ما خاندان دشمنى كند خداوند او را يهودى بر خواهد انگيخت. پرسيدند: اى پيامبر خدا، هر چند شهادتين را گفته باشد؟ فرمود: آرى، زيرا او با گفتن شهادتين فقط خون خود را حفظ كرده يا از دادن جزيه با ذلّت و خوارى مصون مانده است. سپس تكرار فرمود: هر كس با ما خاندان دشمنى كند خداوند او را يهودى برمىانگيزد. سؤال كردند: اى رسول خدا، اين چگونه است؟ فرمود: براى اينكه اگر او دجّال را درك كند به او مىگرود. (ثواب الاعمال-ترجمه انصارى ص : 393) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا دجال همان شیطان است؟ (شناخت کامل دجال) | Imam12 | 16 | 15,820 |