|
نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen
|
|
۱۱:۳۱, ۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خداییش به همه چیز گیر میدینا !!!! بابا این فیلم انیمیشن هستش یعنی از هر اتفاقی که تو هر داستانی بیفته اونو به غرب و نمیدونم اسرائیل و فراماسونی به زور میخواین ربط بدین ... من خودم این فیلم رو دیدم خیلی هم خوشم اومد این حرفا هم فقط ذهن بیکار میخوادش این فیلم نشون داد اولا نباید به حرف عاشقانه سریع رو بدون فکر اطمینان کردش !!! بعدشم عشق واقعی رو یه عشق خواهرانه نشون دادش !!!! (البته از اونحایی که دوستان به شهر موش های وطنی هم گیر دادن دیگه این جور نقد ها واسه این فیلم ها دیگه واسه من حداقل عجیب نیست !!! ) خداییش آهنگاشم قشنگ بود مخصوصا رهایش کن (let it go) که دوبله ی گلوری هم عالی دوبله شدش (از آهنگ اصلی یه مقدار بهتره) بابا اینقدر به همه چی سخت نگیرین ... کسی که فیلم رو میبینه به این که السا چشم آبی و نمیدونم مو بلونده یا فلان قدرت رو داره توجه نمیکنه داره فیلم رو میبینه و داستانش و موقعیت های طنز و آهنگاش لذت میبره ... این چیزا رو هم نگین کسی متوجه نمیشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک «دانشگاه هیولاها» + تصاویر | علی املشی | 0 | 2,156 |
۵/مهر/۹۳ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| حکایت دیوار حائل و غول ها/ بررسی انیمیشن حمله بر تایتان ها | PWLG | 0 | 2,885 |
۱/مرداد/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بررسی انیمیشن پیرزن و عزرائیل-The Lady And The Reaper | mohamad | 16 | 13,561 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: amirhq21 |
|
| نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک «من شرور۲» Despicable me 2 | mamareza | 12 | 19,220 |
۸/اسفند/۹۲ ۴:۴۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| بررسی انیمیشن استراتژیک “هدیه ای از خشم شب” | SAViOR | 2 | 3,382 |
۵/شهریور/۹۲ ۰:۴۸ آخرین ارسال: akhtarshenas |
|
| نقد و بررسی انیمیشن 9 | ahmadasemoni | 8 | 14,075 |
۱۱/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۰ آخرین ارسال: 72Unknown |
|
| نقد و بررسی انیمیشن "سیاره ی پنجاه و یک-Planet 51" | N.Mahdavian | 4 | 4,762 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۷:۰۶ آخرین ارسال: yashar1374 |
|