(۲۹/خرداد/۹۰ ۲:۳۵)Reza_Jackman نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز بیداری اندیشه.
با توجه به مخالفت شبکه ی منو تو و این وبسایت خبری بر رسالت کار اقای رائفی پور و سازندگان مستند شکی باقی نمی ماند ان شالله در محضر مولایمان نیز از پیشروان باشند .
اما بنده گلایه دارم که چرا اقای رائفی پور به جای اینکه محقق یا پژوهشگر برجسته در ارتباط با صهیونیزم نامیده شود در مستند مذکور از ایشان به عنوان استراتژیست نامبرده شده ...تا انجایی بنده اطلاع دارم ایشان در ضمینه حسابداری تخصص دارند و در خارج از حوزه ی تحصیلی در زمینه ی صهیونیزم جهانی تحقیقاتی انجام داده اند ...اما واژه ی استراتژیست ؟ ؟؟؟
سلام
اولا در این که ایشان استراتژیست اند هیچ شکی نیست . اما علت نام گذاری این است که یک استراتژیست مثلا درکشور خودمان نه فقط صهیونیزم ستیز و امثال این هاست بلکه در بسیاری از حوزه ها صاحب نظر است درثانی لفظ صهیونزیم ارتباط مستقیمی با بحث مذکور ندارد.
موفق باشید .