|
نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen
|
|
۱:۴۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱:۵۲ توسط PWLG.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دقیقا میخواستم همین رو بگید.پس چرا اینقدر رو این آهنگ تاکید میشد؟مگه وقتی آنا به السا میگه شهر تا خرخره تو برف رفته، السا نمیگه من چقدر احمق بودم، اینجوری هیچوقت آزاد نمیشم؟پس اینهمه مانور رو این آهنگ برای چی بود؟ترجمه به 25 زبان دنیا؛ زحمت و خرج برای ساخت کلیپی با اشعار متفاوت و خواننده ای متفاوت با گذشته ای...
خودتون درباره گذشته دمی لواتو تحقیق کنید. از آقای محمود بلالی بسیار ممنونم که در خیلی موارد مطالبشون به من کمک بسیاری کرده.این مطلب رو بخونید: http://vgpostmortem.ir/index.php/%D8%AA%...%87-frozen در ضمن تنهایی داریم تا تنهایی. میگه برگرد و در رو پشت سرت ببند. یعنی به همه پشت کن گذشته ها گذشته حالا دمی لواتو یه تیکه اش چیزی میگه که تو شعر ایدینا منزل نیست: I know I left a life behind but I'm too relieved to grieve خب این یعنی چی؟ زندگی رو رها کرده رفته. انیمیشن تموم میشه و خیلی ها شاید مثل من صد دفعه نشینن نگاش کنن ولی بدون شک بارها این موسیقی رو گوش میدن. ---------------------------------------------------------------------- اگه گذاشتین 4 تا چیز برای بررسی خودم بمونه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک «دانشگاه هیولاها» + تصاویر | علی املشی | 0 | 2,157 |
۵/مهر/۹۳ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| حکایت دیوار حائل و غول ها/ بررسی انیمیشن حمله بر تایتان ها | PWLG | 0 | 2,885 |
۱/مرداد/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بررسی انیمیشن پیرزن و عزرائیل-The Lady And The Reaper | mohamad | 16 | 13,562 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: amirhq21 |
|
| نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک «من شرور۲» Despicable me 2 | mamareza | 12 | 19,220 |
۸/اسفند/۹۲ ۴:۴۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| بررسی انیمیشن استراتژیک “هدیه ای از خشم شب” | SAViOR | 2 | 3,382 |
۵/شهریور/۹۲ ۰:۴۸ آخرین ارسال: akhtarshenas |
|
| نقد و بررسی انیمیشن 9 | ahmadasemoni | 8 | 14,080 |
۱۱/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۰ آخرین ارسال: 72Unknown |
|
| نقد و بررسی انیمیشن "سیاره ی پنجاه و یک-Planet 51" | N.Mahdavian | 4 | 4,762 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۷:۰۶ آخرین ارسال: yashar1374 |
|