|
مستند اخراج شدگان (Expelled)
|
|
۹:۱۴, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۹:۱۶ توسط hamed313.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز منم ازین روشی که گفتین به اینترنت وصل میشم.اصلا" ما دایل اپ نداریم نمیدونم خطهایی اینجا خرابه
فقط مرکز مخابرات اینترنتش درسته الان دوستام فقط از طریق گوشی به اینترنت وصل میشن.ولی با چه مکافاتی .دوست عزیز بیداری اندیشه یه راه حل دیگه دارم هرکی که اینترنت پر سرعت داره نوش جونش مستند هارو دانلود کنه.اما اونایی اینترنت لاکپشتی دارن مثل من.هر کدوم از دوستانی که توی این تالارن برایی هم مستندایی که ندارن بفرستن.مثال من چند جلسه سخنرانی اقایی بلخاریی دارم برایی ilitih میفرستم در عوضش مستند اخراج شدگان میفرسته یه جور هم افزایی.حالا هزینشم یه 300 تومن dvd و یه هزینه کم پستی.بهتر ازینکه 12شب بلند شی 100مگ دانلود کنی حالا هزینش به کنار وقت ادم تلف میکنه.اگه دوست داشتین یه بار تو تالار مطرح کنید.دوست عزیز من ادرسم براتون میل میکنم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

فقط مرکز مخابرات اینترنتش درسته الان دوستام فقط از طریق گوشی به اینترنت وصل میشن.ولی با چه مکافاتی .
هرکی که اینترنت پر سرعت داره نوش جونش مستند هارو دانلود کنه.اما اونایی اینترنت لاکپشتی دارن مثل من.هر کدوم از دوستانی که توی این تالارن برایی هم مستندایی که ندارن بفرستن.مثال من چند جلسه سخنرانی اقایی بلخاریی دارم برایی ilitih میفرستم در عوضش مستند اخراج شدگان میفرسته یه جور هم افزایی.حالا هزینشم یه 300 تومن dvd و یه هزینه کم پستی.بهتر ازینکه 12شب بلند شی 100مگ دانلود کنی حالا هزینش به کنار وقت ادم تلف میکنه.اگه دوست داشتین یه بار تو تالار مطرح کنید.