کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2)
۹:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:در طول تاریخ تنها کسی که شمشیرش ذوالفقار بود امام علی بود
می تونم نام ببرم خیلی ها رو که شمشیر و تبر دولبه داشتن. از Sir Vellad و Don Meshelle تا حامد بن خلیل و جین هی خوان. اسم زیاده و توی اسطوره های ملل بگردید خیلی پیدا می کنید. هر گردی گردو نیست. حالا اینو من به شما نگفتم آقای احد شاکر!
کلا خواستم بگم هر شمشیر دولبه یا دو دم یا هرچی که دیدیم نباید بگیم ذوالفقار!
دوما اگه قراره با همین یه شمشیر شبه ذوالفقار، این Death بشه امام زمان یا علی ابن ابی طالب. خوب بذار بشه. با یدونه شمشیر مثلا چه غلطی(چه توهینی) می خواد بکنه؟ نگران نباش دادش گلم.
نقل قول:اینقدر هم بازیش مسخره است خوشم نیومد بازی نکردم ولی خیلی طرفدار داره
آره والله. یه بازی فانتزی شبیه به Warcraft هست. همون طرفدارای Warcraft هم بازیش کردن. من نسخه یک رو بازی کردن. سبک داستان نیمه خطی بود( شبیه به Resident Evil 4) که من از این سبک خوشم نمیاد.
نقل قول:چهار سوار آخرالزمان که در مکاشفه یوحنا در عهد جدید از کتاب مقدس نام برده شده‌اند چهار شخصیت هستند که بر اساس مکاشفه باب ۶ آیات ۱ الی ۸ هنگام باز چهار مهر وموم از هفت مهروموم (متعلق به آخرالزمان) آزاد می‌شوند این مهر و موم‌ها بر دستان فردی که در مکاشفه بره خداوند نامیده شده‌است و همان عیسی است. باز می‌شوند. این سواران به ترتیب بر چهار اسب به رنگ‌های سفید، قرمز، سیاه و رنگ‌پریده سوارند و به ترتیب نمادهای پیروزی، جنگ، قحطی و مرگ هستند.
داستان، به نوع خودش کاملا اسرائیلیاته! بهتون پیشنهاد می کنم که برید داستان کلیشو توی وبسایت ها یه نگاهی کنید. کرکر خنده است! یه ضد نقیض هایی توش هست که خیلی جالبه. یعنی کلا نمی شه با داستان همزادپنداری کرد(اصل اول تاثیر در افکار بازی کننده).
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Bidel.s - ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۹:۳۶

پرش در بین بخشها:

بالا